Баумит ММ50 сух хоросан за зидарии 40 кг цена

Баумит ММ50 сух хоросан за зидарии 40 кг

7.68 лв.

* Посочената цена е за торба 40 кг.

Производител:Baumit
Код на продукта: 019642
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Варо-циментов разтвор за зидарии от група М5 G, съгл. EN 998-2, особено подходящ за тухли с вертикални отвори, тъй като в разбъркано състояние не се стича в кухините.

Предимства

  • Постоянна рецептура
  • Гарантирана якост
  • За всички видове зидарии

Какво представлява сухият хоросан?

Сухият хоросан е смес от свързващи вещества, добавки и спомагателни материали, която трябва да се смеси с вода. Той е сред най-универсалните материали, използвани в съвременната строителна индустрия. Служи за полагане на тухли и други блокове за зидария, нанасяне на покритие като мазилки и фиксиране на плочки.

От техническа гледна точка сухият хоросан улеснява работата и гарантира, че тази смес ще работи надеждно, без да се стича. Ето защо се използва при много строителни и ремонтни дейности.

Разбира се, можете също така да закупите цимент или вар като свързващо вещество и пясък или чакъл като добавка поотделно и сами да измерите необходимите количества. Това обаче крие множество рискове и възможности за грешки.

Всичко това не може да се случи с използването на сух хоросан. В него всички компоненти са прецизно измерени и смесени предварително. Това не само ви пести време, но и средства.

А ако искате наистина да спестите от всичко това, изберете сух вароциментов разтвор Баумит мм50 от нашия каталог. Той може да бъде използван не само за малки проекти, но и за по-мащабни дейности като бетониране на голяма плоча за вътрешен двор. А ако търсите сух хоросан за зидане на изгодна цена, опаковката от 40 кг е идеалната алтернатива.

Защо да изберете готов хоросан пред другите опции?

Когато става въпрос за хоросан в жилищното строителство и строителството като цяло, от съществено значение е сместа да е правилна и да ви в под ръка, когато се нуждаете от нея.

Въпреки че използването на готов за употреба хоросан за мазане е масово, все още има известно объркване около това колко добър вариант е сухият материал.

След като даден проект е в ход, винаги е за предпочитане да разполагате с надежда смес, която е смесена в точните количества.

Освен това модерните сухи смесени разтвори се произвеждат в специални фабрики със специални съоръжения за дозиране и смесване на всички необходими съставки в силно контролиран процес. По този начин могат да се произведат различни видове сухи смесени хоросанови продукти с добре дефинирани свойства и производителност, които отговарят на специфични изисквания и приложение.

Днес сухият хоросан завладява пазара, като замества традиционния разтвор за смесване на строителната площадка поради безспорните си предимства.

Лесен за транспортиране, удобен за работа

Сухият хоросан за зидане може да се транспортира лесно, което е голямо удобство, особено ако се нуждаете от по-голямо количество. Освен това той е и много икономичен, тъй като приготвяте точно толкова, колкото ще ви бъде необходимо. Не е нужно да хвърляте, защото не сте преценили правилно нуждите си. По този начин намалявате и отпадъците.

Сухият хоросан за мазане е екологично чист материал и може да допринесе за опазване на околната среда. Той е и топлоизолационен, което ви пести енергия.

Бързата подготовка на материала може значително да намали работните ви усилия, а разумното дозиране на готовия варов разтвор хоросан - да ви помогне да избегнете загубата на материал. Когато спазвате стриктно препоръките на производителя, се предпазвате от повторната обработка, която значително ще увеличи разходите ви.

Не се нуждаете от специализирано оборудване за приготвяне на разтвора. Смесването на различни материали за получаване на хоросан, отнема време, трудоемко е, неефективно и бавно.

Добрата водоустойчивост и безпроблемното нанасяне, високата гъвкавост, якост на натиск, огъване и опън, минималното място за съхранение и спестяване на разходи за инвентар превръщат сухия хоросан в най-добрата алтернатива за зидария.

Когато използвате сух хоросан, можете да сте сигурни, че при всяко приготвяне на сместа ще имате едно и също съотношение. Един от многото рискове при приготвяне на хоросан за мазане от отделните съставки е, че всеки път можете да получите различна смес в зависимост от заложените съставки. И това може да повлияе на качеството и надеждността на крайния резултат.

Какво се случва, ако поставите твърде много цимент в хоросана? Разтворите с високо съдържание на цимент имат по-голямо свиване и се получават по-често пукнатини. Това, разбира се, ще се отрази пряко на качеството и устойчивостта на замазката. Същото се отнася и за неправилното съотношение на останалите добавки.

Лесно ще се предпазите от всичко това с избора на сух хоросан за зидане от доказан производител като Baumit.

Защо да изберете Baumit mm50 – варов разтвор хоросан на цена без конкуренция?

Искате ли да ускорите зидарията? Искате ли да изградите здрави стени, без сместа ви да се стича, особено при тухлите с вертикални отвори? Искате ли да спестите време, без това да е за сметка на надеждното и доказано качество? Тогава изберете от нас Баумит мм 50 на цена, която няма да натовари семейния ви бюджет.

Основната функция на хоросана в тухлените стени е да свързва елементите заедно, да разпределя натоварването върху цялата повърхност и да осигурява непрекъснатост на експлоатационните характеристики. Baumit mm50 ви осигурява висока надеждност в това отношение.

Той е произведен чрез прецизен избор на суровини, благодарение на задълбочено техническо проучване, за да предложи най-доброто качество на пазара. Добавките са изчислени в точното количество, така че лесно да получите идеалната хомогенна смес. Това ви гарантира и чиста работа, с минимално количество прах.

Ние ви предлагаме готова за употреба суха замазка, произведена в лабораторията на Баумит. Торбата от 40 кг съдържа висококачествена смес от зидарски пясък, вар, цимент и внимателно подбрани добавки.

Да знаете кой материал ще бъде най-подходящ за вашия проект в правилното съотношение, е от решаващо значение за успеха ви. Ако не искате да забърквате свой собствен „експеримент”, сухият хоросан Baumit е вашето наистина добро решение.

С нашия цименто-варов разтвор можете да създадете постоянна преграда или носеща стена, които да издържат на капризите на времето.

Лесното и бързо приготвяне ще ви улесни, дори да нямате много опит в зидарията. Така без много усилия и опит мижете да получите по-добро покритие и външен вид на повърхността.

Използвайте mm50 Баумит за вътрешни и външни повърхности, за бетонни и фиброциментови основи, за варови субстрати тухли с различни отвори, особено подходящ за топлоизолационни стени. Приложението му е във всички видове зидарии, които се изграждат с обичайните строителни материали.

Решението Баумит мм50 на изгодна цена от нашия богат продуктов каталог е особено ефективно при изграждането на комини, на устойчиви носещи и неносещи стени. Винаги готов за употреба – просто добавете вода и разбъркайте.

Мм50 Baumit ви гарантира изпитано качество, добра пропускливост на водни пари, якост на натиск и огъване, плътност на изсъхналия хоросан, добра реакция на огън. Разтворът се нанася равномерно по цялата повърхност до фугите. Подходящ за нормални статични изисквания.

Препоръки при използването на Баумит мм 50:

  • Използвайте мм50 Baumit при температура на въздуха над 5 градуса.
  • Смесвайте само с чиста вода и според указанията на производителя. Не добавяйте по-голямо количество вода, за да получите повече разтвор, защото това ще се отрази на качеството и консистенцията. Не смесвайте и с други добавки, тъй като сместа е в точното съотношение.
  • Полагайте mm50 Баумит в рамките на няколко часа, в зависимост от конкретните атмосферни условия. Избягвайте твърде ниските или твърде високите температури. Имайте предвид и че студеното време може да забави изсъхването на хоросана и да повлияе на якостта на сместа. Ако температурата падне под 4 градуса, този процес ще се забави. Когато новопоставеният хоросан бъде изложен на температури под 0 градуса, преди да е развил якост, това води до напукване, лющене и разпадане на сместа. Спазвайте изискванията за зидария в студено време, за да избегнете некачествен краен резултат. И задължително се уверете, че няма лед върху повърхността, върху която ще работите.
  • Разходната норма на хоросана зависи от вида на основите, както и от тяхната дебелина.
  • Ако сте използвали точното количество вода, от разтвора би трябвало да можете да оформите топка. Така при зидане на тухли с вертикални отвори хоросанът няма да попадне в кухните, а ще се свърже както с горната, така и с долната тухла.

Полагането на тухли и замазка е цяла наука и понякога дори професионалните зидари допускат грешки. А ако предпочитате да действате на принципа „направи си сам”, е добре да разполагате с най-доброто – а именно Мм50 Baumit.

Търсите ли сух хоросан на достъпна цена? Ограничени ли сте във времето? Объркани ли сте от големия избор на пазара? Ние сме тук, за да ви помогнем по-бързо и ефективно да реализирате своите идеи.

Изберете качествен хоросан за зидане на изгодна цена от нас и стартирайте своите проекти. Ако познавате разликите между отделните продукти на различни производители, лесно ще направите избор. Когато изграждате стена, качеството и надеждността трябва да бъдат ваш водещ приоритет.

От нас можете да закупите хоросан в торби от 40 кг на добра цена с бърза доставка. И тъй като вашите проекти са важни за нас, наш служител ще се свърже с вас до 24 часа, за да уточните подробностите около поръчката ви.

Фокусирайте се върху предимствата и направете информиран избор. От нас лесно и бързо можете да закупите мм50 на изгодна цена, без да се налага да обикаляте по магазините за строителни материали и консумативи.

Разгледайте и останалите ни зидарски разтвори за бързи ремонтни дейности, с които лесно можете да работите и сами. Ние ви гарантираме постоянно високо качество, така че крайният резултат винаги да бъде в унисон с вашите очаквания.

Не оставяйте нищо на случайността. Ценете времето, усилията и средствата си. Пазарувайте в изгодни за вас условия, защото ние мислим за качеството на вашите проекти.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър