Енергиен блок ЕБ 25 Strong "Младост" цена

Енергиен блок ЕБ 25 Strong "Младост"

3.90 лв.

* Посочената цена е за брой.

Производител:Младост
Код на продукта: 100038
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Блок с вертикална кухинност

Размери ДxШxВ (мм): 380x250x238
JNF: 11,6
Маса (кг): 15,5
Разход на m2 / m3: 10,50 / 43
Коефициент на топлопроводимост: 0,220
Якост на натиск (N/mm2): 13
Брой в палет: 72
Тегло на палета (кг.): 1.124

Енергиен блок "Младост 25 Стронг" предоставя значително по-нисък разход на квадратен метър, по-малко използване на хоросан и забележимо спестяване на време при монтажа. Топлоизолационните му свойства са изключително високи, като това осигурява възможност за постигане на максимална енергийна ефективност в сградите, където се прилага.

Предимства на енергийните блокове за външни стени

  • Естествен състав на материала: Енергийните блокове се изработват от тухлена глина, добивана от региона на южна Сърбия. Тази глина е изключително богата на железни минерали, което придава на блоковете естествени качества и устойчивост.
  • Висококачествена глина: Производителят, ИГМ Младост, разполага с изключително качествени ресурси от глинеста руда в региона. Това позволява на компанията да произвежда блокове с най-високото качество на пазара в Югоизточна Европа, използвайки съвременни производствени технологии.
  • Енергоспестяване: Пчелната структура на блоковете е изключително ефективна в задържането на въздух. Това подобрява топлоизолационните характеристики на стените, което в крайна сметка води до значително спестяване на енергия за отопление и охлаждане на сградата.
  • По-бързо строителство: Системата на език и канал за монтаж на блоковете е проектирана да улесни и ускори процеса на строителство. Този метод позволява по-бърз и по-надежден монтаж, като в същото време намалява загубата на енергия във връзките между блоковете. Това предотвратява термичните прекъсвания и допринася за повишаване на топлоизолационните свойства на стените.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър