Ръчна пяна - лепило за полистирен 750ml Ceresit CT84 цена

Ръчна пяна - лепило за полистирен 750ml Ceresit CT84

15.60 лв.

Производител:Ceresit
Код на продукта: 019916
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

ПУ пяна-лепило за плочи от полистирен

Употреба

От -10°C и при висока влажност – особено се препоръчва за работа при ниски температури, когато изсъхването на циментовите лепила отнема значително повече време.

Свойства

  • Покривност: 10 m²- 100% повече от традиционните циментови лепила.
  • Втвърдяване след прибл. 2 ч. – ускорява процеса на полагане на топлоизолация. В случай на употреба на CT 84 и система за топлоизолация Ceresit Ceretherm Express, работата може да бъде намалена с до 5 дни 15% по-висока лепилна сила от традиционните циментови лепила
  • Ниско вторично разширение.
  • Отлична за употреба в система “топлоизолация върху топлоизолация” – 1 m² плочи от експандиран полистирен се фиксират с 100 g лепило CT 84 в сравнение с 5 kg циментово лепило.
  • Подобрение на топлоизолационните свойства – в сравнение с традиционните циментови лепила CT 84 има подобни топлоизолационни характеристики, като полистирен и вата.
  • Висока хомогенност на лепилото благодарение на метално топче във флакона, предпазващо от големи въздушни балони.

Описание

CT 84 се използва за фиксиране на плоскости от експандиран полистирен в цялостна система за топлоизолация Ceresit Ceretherm Express, запълване на фуги между EPS плоскости, свързване на панели в топлоизолационна система, фиксиране на плоскости в система „топлоизолация върху топлоизолация”, фиксиране на външни первази на прозорци (след изчистване на повърхностите). Продуктът е готов за употреба, нанася се лесно с пистолет и осигурява чиста и бърза работа без прах.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър