Влагоустойчив гипсокартон за баня H13 Midi цена

Влагоустойчив гипсокартон H13 Midi

11.52 лв.

* Посочената цена е за лист.

Въведете квадратура: м.²
Производител:Knauf
Код на продукта: 70004
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.
 • Размер: 12.5/600/2000мм

Влажните и мокри помещения поставят високи изисквания към стените и таванните конструкции. Използваният материал трябва да бъде устойчив на влага и вода.

Ако търсите влагоустойчив гипсокартон на добра цена, гипсовите строителни плоскости H13 Midi – Knauf са най-логичният избор. Те са водоустойчиви и водоотблъскващи, не пропускат вода или влага. Идеални са за мокри помещения: бани, спа центрове, плувни басейни.

Водоустойчивите гипсови строителни плоскости H13 Midi са подходящи и за сухи помещения и могат да се монтират на различни платформи и конструкции, използвани в строителството. Издържат на големи температурни колебания и по този начин спокойно можете да ги използвате в сезонни помещения като летни кухни.

Използвайки гипсовите строителни плоскости H13 Midi, можете да изравните стените или да сглобите необходимите конструкции. Те имат всички предимства на обикновения гипсокартон, но включват и специална сърцевина, която го предпазва от водата и влагата. Също така огнеупорното време е по-дълго, което играе важна роля в разпространението на огъня.

Висококачественият гипсокартон за баня H13 Midi е с размери 12.5/600/2000мм и е лек, което прави монтажа лесен и бърз. Плоскостите нямат пори, така че водата не прониква през материала. Можете да ги използвате като основа за фаянс.

Защо да използвате влагоустойчив гипсокартон H13 Midi на Кнауф?

 • Гипсовите строителни плоскости H13 Midi са водоотблъскващи и не изискват друга хидроизолация. Гарантират ви водо- и влагоустойчивост.
 • Те се транспортират и съхраняват лесно.
 • Лесни са за работа, не вдигат прах, не са склонни към петна.
 • Издръжливи са, което ги прави идеални за помещения с голямо натоварване.
 • Имат широк спектър от приложения, податливи са на оформянето на различни форми, извити стени, тавани.
 • Не се запалват лесно, не отделят токсични газове при изгаряне.
 • Не се налага да запълвате фуги.
 • Можете да ги закрепите, без да нараните повърхността им. Можете да постигнете желаната декорация само с рязане на ножа.
 • Повърхността е гладка, което позволява директно декориране.
 • Икономичен, бърз и лесен монтаж.

В заключение можем да кажем, че гипсовите строителни плоскости H13 Midi са чудесен строителен материал за баня и други мокри помещения. Можете спокойно да ги използвате в помещения, които са изложени ежедневно на вода и влага. Използвайте фаянс, естествен камък или пластмасови детайли като покритие.

Влагоустойчивият гипсокартон Knauf с размери 12.5/600/2000мм е безопасен за употреба и ще отговори напълно на специфичните нужди на дома ви. Не мухлясва и не е податлив на плесен. Той също така ще ви даде свобода да осъществите дизайнерските си решения и да постигнете завършен външен вид.

Независимо от вашите предпочитания за влагоустойчив гипсокартон на изгодна цена за лист, Knauf ще ви предложи най-доброто. Той е стандартно и изпитано решение за влажни и мокри помещения. Можете да го използвате по същия начин като стандартния гипсокартон.

Използвайте специални винтове за мокри помещения, за да подсигурите ръбовете. Монтирайте ги на интервали от 20 сантиметра по краищата и по централната линия на интервали от 30 сантиметра.

Променете конструкцията на помещението според своите нужди и желания с H13 Midi влагоустойчив гипсокартон за баня на цена без конкуренция. Благодарение на подсиленото си срещу влага ядро, това е вашето безопасно решение за умерен до висок стрес от влага.

Доверете се на Knauf и защитете от влага интериорния си дизайн.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър