SILICAT силикатна мазилка Теразид

  • Марка: Теразид

Готова за работа пастообразна мазилка на база калиево водно стъкло и полимери с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигменти и консерванти. Продуктът се използва за направа на фина защитно-декоративна мазилка с висока паропропускливост, еластичност, дълготрайност и ниска склонност към замърсяване.


Дава възможност за изключително разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването.


SILICAT е препоръчителна за работа при високи летни температури. Благодарение на своите съставки, забавя филмообразуването и удължава времето за структуриране. Разнообразната цветова гама е осигурена с качествени оцветители, устойчиви на атмосферни влияния, а крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура.


Оцветяването е по каталог от 210 цвята. Цветовете можете да разгледате тук, като са възможни отклонения от реалните цветове. Препоръчително е, изборът на цвят да се прави по действителните каталози на мазилките и боите, които можем да Ви предоставим при желание от Ваша страна.

 

 

Технически данни

 

 

*(при нормални климатични условия – температура 20˚C и влажност на въздуха – 50 %)

68,06 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 68,06 лв.
Моля, изберете: