DECORIT Полимерна мазилка Теразид

  • Марка: Теразид

Готова за работа пастообразна мазилка на база акрилатна дисперсия, с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигменти и консерванти. Продуктът се използва за направа на фина защитнодекоративна мазилка за дълготрайни фасадни и интериорни решения. Мазилката създава еластична, паропропусклива и водоустойчива грапава повърхност. Дава възможност за изключително разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването.

 

Разнообразната цветова гама е осигурена с качествени оцветители, устойчиви на атмосферни влияния, а крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура.

 

Оцветяването е по каталог от 210 цвята, които можете да разгледате тук, като са възможни са отклонения от реалните цветове. Затова, е препоръчително, изборът на цвят да се прави по действителните каталози на мазилките и боите, които можем да Ви предоставим при желание от Ваша страна.

 

 

 

Технически характеристики

 

*(при нормални климатични условия – температура 20˚C и влажност на въздуха – 50 %)

58,69 лв. 52,82 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 52,82 лв.
Моля, изберете: