DECORIT  Полимерна мазилка Теразид цена

DECORIT Полимерна мазилка Теразид

74.60 лв.

Производител:Теразид
Код на продукта: 100005
Наличност: Наличен
Възможни варианти
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Готова за работа пастообразна мазилка на база акрилатна дисперсия, с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигменти и консерванти. Продуктът се използва за направа на фина защитнодекоративна мазилка за дълготрайни фасадни и интериорни решения.

Мазилката създава еластична, паропропусклива и водоустойчива грапава повърхност. Дава възможност за изключително разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването.

Разнообразната цветова гама е осигурена с качествени оцветители, устойчиви на атмосферни влияния, а крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура. 

Оцветяването е по каталог от 210 цвята, които можете да разгледате тук, като са възможни са отклонения от реалните цветове. Затова, е препоръчително, изборът на цвят да се прави по действителните каталози на мазилките и боите, които можем да Ви предоставим при желание от Ваша страна.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър
Реакция на огън Съпротивление на паропреминаване Устойчивост на дъжд* Разходна норма
A2 – s1, d0 μ = 205 след 24 ч. – Влачена: 1,5 мм – 2,5 кг/м², 2,0 мм – 2,9 кг/м², 2,5 мм – 3,6 кг/м², 3,0 мм – 4,3 кг/м²
– Драскана: 1,0 мм – 1,9 кг/м², 1,5 мм – 2,8 кг/м², 2,0 мм – 3,5 кг/м²
*(при нормални климатични условия – температура 20˚C и влажност на въздуха – 50 %)