Интериорни бои и латекс

Показани 1 до 4 | 4 (1 Страници)

Търсите качествена интериорна боя, но искате да покрива отлично и да притежава добра паропропускливост и износоустойчивост? Ако това е така, сте попаднали на правилното място. В нашия каталог с интериорни бои на страхотни цени ще откриете различни видове, подходящи за различни цели.

Боядисването на стените е евтин и лесен начин да промените облика на вашия дом и да го направите по-приветлив, красив и уютен. С качествена интериорна боя на изгодна цена лесно ще заличите следите по повърхностите, ще скриете старите тапети и ще постигнете съвсем различна визия на помещенията.

И ако се питате кое е най-важно, когато планирате да освежите старите стени или да довършите новото си жилище, това е качеството на боята. От него зависи дали стените ще изглеждат безупречно и след няколко години и дали цветът ще остане толкова наситен, както в началото.

И за да ви улесним в избора ви предлагаме различни видове интериорни бои за стени: акрилни, емулсионни, водоразтворими, емулсионна еко боя. Изберете матова, екстра матова, супер непрозрачна или самопочистваща се боя.

А ето и каква е разликата между различните видове интериорни бои:

Иинтериорна акрилна боя: Състои се от акрилни смоли и пигменти. Не мирише, разтворима е във вода и е по-екологична. Устойчива на влага, със забележително запазване на цвета. Затова можем да я определим като отлична алтернатива за ярките нюанси. Акрилната боя се използва предимно за боядисване на стени на магазини, хотели и домове, където се търси изтънченост и висока издръжливост.

Предимства на интериорната акрилна боя с един поглед:

 • Изсъхва бързо;
 • Може да се разрежда с вода;
 • Лесна за употреба;
 • Висока покривност;
 • Устойчивост на ярките цветове;
 • Паропропускливост;
 • Износоустойчивост;
 • Дълъг живот;
 • Достъпност;
 • Дълготрайно покритие, което запазва отличния си вид дълги години.

Интериорна емулсионна боя: Можете да я поръчате бяла или да ви я тонираме на място. Предлагаме доставка до всички краища на страната. Относно самата боя, можем да кажем, че ще ви спести много енергия, тъй като притежава висока непрозрачност. Достатъчен е и един, единствен слой.

Боята позволява на стените да дишат, няма мирис и е особено подходяща за помещения, които трябва бързо да влязат в употреба, тъй като е бързосъхнеща.

В зависимост от дебелината на слоя и температурата, до 3 – 4 часа можете спокойно да обитавате обновения си дом. Това все пак зависи също така и от обмена на въздух и относителната влажност. Следващото покритие трябва да се нанесе, след като изсъхне първия слой. Ниските температури и високата влажност могат да увеличат времето за сушене.

Предимства на интериорната емулсионна боя с един поглед:

 • Бързо съхнене;
 • Висока непрозрачност;
 • Екологична;
 • Дишаща;
 • Икономична;
 • Може да се използва с валяк, четка или пистолет.

Предимства на интериорната водоразтворима боя с един поглед: Ако искате да предотвратите появата на мухъл и плесен, открийте преимуществата на нашата високачествена водоразтворима боя STATUS Kitchen & Bath. Тя е идеална за мокрите помещения, които са предразположени към конденз. Възползвайте се от отличната й покривамост, а също така и от паропропускливостта й.

Когато търсите хубав латекс за вътрешно боядисване, не правете компромиси с качеството.

Интериорната водоразтворима боя изсъхва бързо и можете да нанесете няколко слоя от нея само в рамките на ден. Това ви позволява да работите бързо и лесно.

Изберете STATUS Kitchen & Bath за всяко покритие във вашия дом. Тя покрива чудесно дори старите тапети и мазилките от всякакъв вид.

Емулсионна еко боя: Интериорни бои за стени, произведени от безвредни, естествени и възможно най-възобновяеми продукти, вписващи се в екологичния цикъл. Те са безопасни за здравето и не отделят токсични вещества при изпарение.

Нашите еко интериорни бои с възможност за постигане на разнообразие от цветове са по-добри и за вас, и за околната среда. Естествените материали осигуряват здравословна и спокойна среда за живот. Точно както природата ни помага да се отпуснем на открито, така и естествените материали ни помагат да се отпуснем на закрито.

Независимо от кой вид се нуждаете, ние ще ви предложим най-доброто. Изберете най-добрия интериорен латекс в цветове, за които мечтаете, благодарение на бързото и качествено тониране на място, което предлагаме.

Дали ще харесате крайния резултат от боядисването на стените, зависи преди всичко от качеството на вашата интериорна боя. Не правете експерименти, доверете се на качеството. Ние знаем кое е най-доброто за вашия дом!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин АТЕК 1 с удобна доставка до София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин, Казанлък, Кюстендил, Кърджали, Монтана, Димитровград, Търговище, Ловеч, Силистра, Разград, Дупница, Горна Оряховица, Смолян, Свищов, Петрич, Самоков, Сандански, Карлово, Севлиево, Велинград и всички останали населени места в България