Дюбели с пирон за тухла

Показани 1 до 9 | 9 (1 Страници)

Щифтовете за дюбели са индустриални крепежни елементи, които се използват за свързване на два или повече елемента заедно. Те са къси цилиндрични пръти, изработени от различни материали, включително дърво, метал и пластмаса.

Щифтовете за дюбели могат да бъдат заострени, нарязани, набраздени или по друг начин да се модифицират, за да променят своите механични свойства. Един от най-често срещаните варианти на този продукт са дюбели с пирон за тухла.

Работа с дюбел пирон за тухла

Щифтовете за дюбели не притежават движещи се или задействащи се компоненти. Механичните възможности на един дюбел пирон за тухла произтичат от техния висок коефициент на триене.

Дюбелите за топлоизолация за тухла трябва да бъдат твърди, докато се използват, така че да могат да поддържат сглобените части подравнени без допълнително закрепване. За идеално прилягане към дупката дюбел пиронът за тухла трябва да е точно с правилния размер за отвора, който ще правите в дупката.

Видове материали за изработка на дюбелите

Обичайните метални материали за производство на дюбел за тухла четворка или единичка включват:

  • Алуминият, който е лек, пластичен, проводим и много устойчив на окисляване.
  • Месингът е силен, пластичен, проводим, устойчив на корозия и демонстрира ниска магнитна пропускливост.
  • Неръждаемата стомана има висока степен на налягане и е устойчива на химикали и корозия.
  • Втвърдената и шлифована стомана се уплътнява, за да се получи много твърд, макар и чуплив метал. Той е преминал през процес на втвърдяване като закаляване или индукция. Втвърдената стомана е по-податлива, но все пак е подходяща за много приложения.
  • Титанът е силен, с добра температура и устойчивост на корозия. Той е с 44% по-лек от стоманите.

След подбор на материала, от който да бъде вашия дюбел за топлоизолация (метален, пластмасов пирон), следва да прецените и  точния размер.  Предлаганите в нашия строителен магазин дюбели за топлоизолация за тухла са на достъпна цена.

Външният диаметър е измерването в краищата, които формират ширината на дюбела. За уточняване на дължината се измерва на най-дългото сечение на дюбела.

Предлагани от нас размери дюбели за топлоизолация за тухла 

В нашия магазин за строителни материали и аксесоари може да намерите всякакъв вид дюбели, но и в портфолиото ни с дюбел пирон за тухла има разнообразни размери. Наясно сме, че всеки проект изисква индивидуални дюбели за топлоизолация за тухла и то на добра цена, затова поддържаме винаги налични голям набор от размери.

При нас може да намери дюбел пирон от 10/110, 10/90, 10/120, 10/130, 10/140, 10/160, 10/180 и други. Свържете се още сега с нас, за да ви насочим кои вид и размер дюбел за тухла четворка/единичка за изолация са подходящи за вашия ремонт.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин АТЕК 1 с удобна доставка до София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин, Казанлък, Кюстендил, Кърджали, Монтана, Димитровград, Търговище, Ловеч, Силистра, Разград, Дупница, Горна Оряховица, Смолян, Свищов, Петрич, Самоков, Сандански, Карлово, Севлиево, Велинград и всички останали населени места в България