Тониране на място на бои, латекс, мазилки Тракон

Тониране на място на бои, латекс, мазилки Тракон

Вече можете да се възползвате от услугата тониране за всички мазилки, фасадни и интериорни бои и латекси, предлагани от марката Тракон.

На място в нашата складова база в София в рамките на минути ще оцветим продукта в избрания от Вас цвят.

Бързо, лесно и удобно с тониращата система на гръцкия производител Тракон!

Ще Ви съдействаме при избора на цвят от каталози, предлагащи богата цветова гама от над 1 500 цвята.

Процесът на тониране е компютъризиран, така че в няколко лесни стъпки да имате боя, мазилка или латекс в желан от Вас цвят, който по-късно при нужда да повторите с абсолютна точност.

При нужда от повече информация, сме на Ваше разположение!

Заповядайте в нашият магазин на адрес бул. Илиянци 119, София. За допълнителна информация ни се обадете на телефон 0882 881 999.

Да откриете мечтания цвят за стените на всяка стая може да се окаже истинско предизвикателство. Вечният въпрос кой е съвършеният нюанс измъчва много хора и ги кара да губят дълго време в неговия избор.

Откриването на точния нюанс може да бъде трудна задача, а всички знаем колко важно е за всеки от нас да превърне дома си в уютно и красиво място, където се прибираме след тежкия уморителен ден. Готовите бои рядко отговарят на нашето търсене, в което може да ни помогне единствено тонирането според нашите собствени виждания и очаквания.

Ако искате да създадете своя малък рай у дома, помислете за тониране на бои, латекс и мазилки според нуждите ви. Изборът на цветове е толкова голям, че лесно ще откриете своя мечтан нюанс за стените във вашия дом.

Понякога е достатъчно просто да боядисаме стените в нов цвят, за да променим изцяло атмосферата. Ако не искате да променяте основно обзавеждането, просто се възползвайте от възможностите за тониране на бои – цената ще е най-ниската, за която може да се постигне максимален ефект на промяната.

Какво трябва да знаете за тонирането на на бои, латекс, мазилки?

Дори да не сте решили какъв нюанс търсите за стените в жилището или офиса, можете да посетите нашия магазин в София за тониране на бои. С помощта на професионалните сътрудници там лесно можете да изберете най-подходящия тон от каталозите с цветове. Когато видите всички цветове заедно, не е изключено да се вдъхновите с нови и нови идеи.

Цветовете от каталозите отговарят коректно на цвета, който ще получите. Можете да носите със себе си мостра от мебелите и да прецените на място как ще изглеждат в комбинация заедно. А когато запомните номера на цвета си, може и след време да поръчате отново при необходимост.

Самото смесване на боите не отнема много време, въпреки че зависи от количеството на боята. Обикновено става в рамките на минути и може да бъде извършено пред вас.

Червените нюанси, например, могат да бъдат от намек за портокал, до дълбока червена боровинка. Синьото може да бъде от хладен тюркоаз, до наситено бурно море. Нюансите на бялото пък могат да варират от мраморен тебешир до бледо кремаво. Ако решите да комбинирате различни тонове за отделните стени, играта на нюанси може да създаде нещо невероятно.  За да получите всички тези разкошни тонове, трябва единствено да посетите магазин за тониране на място.

Тониране на латекс – цветове, цена и качество

Чрез компютърно тониране на латекс в различни цветове ще получите високо качество и възможност да повторите това отново, ако ви е необходимо още количество. Може да избирате из между невероятно много цветове, докато откриете своята мечтана комбинация. Вашите желания могат да осъществят само в рамките на няколко минути и да получите цвета, който отговаря най-точно на вашите желания.

Ако се интересувате от тониране на латекс и цена, трябва да знаете, че тя зависи от самия цвят. По правило, по-бледите тонове са по-евтини, а по-наситените - по-скъпи. Това зависи от количеството пигмент, което ще бъде използвано за вашата поръчка. Разбира се, винаги има много варианти, така че да откриете съотношението, което ви удовлетворява и като цена.

Тониране на латекс в различни цветове е една от най-често търсените услуги в специализираните строителни магазини. Цветовете никога не са били толкова търсени и ценени в интериорните решения за дома. В случай че се интересувате от тониране на латекс в София, можете да разчитате на голям избор от възможности.

Мазилки Тракон

Не се примирявайте със старите и скучни мазилки, защото смятате промяната за трудоемка. Да се нагърбвате с това сами също не е добра идея. С тониране на мазилки в различни цветове можете бързо и лесно да преобразите своя дом и да му придадете съвсем нов облик.

Посетете специализиран строителен магазин за мазилки Атек 1 в София и ще се впечатлите от богатия избор и високо качество. Широката гама от декоративни мазилки с впечатляващи функции, еластичност, защита от напукване ще отговори и най-големите ви очаквания. Мазилките Тракон за здрави, устойчиви и не задържат замърсителите от околната среда.

Тонирането на мазилки също става бързо и на място. Доверете се на качеството на Тракон и изберете своите мечтани цветове.

Без значение дали става въпрос за дома, офиса или вилата, с качествено тониране на боя и латекс можете да постигнете невероятни резултати. Прецизното смесване на различните цветове ви гарантира, че полученият резултат ще бъде траен и устойчив. А най-хубавото е, че можете да избирате от такъв богат избор на цветове. Каталозите непрекъснато се обновяват, така че да са в крак с последните тенденции в света на декорацията и интериора.

Ако не знаете откъде да започнете промяната на своя дом, посетете магазин за тониране на бои и латекс на място и се потопете в един вълшебен свят от разкошни цветове. Не се опитвайте да смесвате сами различни цветове, защото ефектът най-вероятно няма да ви хареса. Прецизното компютърно тониране е единственият вариант накрая да не бъдете разочаровани. Изборът никога не бил толкова голям, а тенденцията за тониране на бои - толкова търсена услуга.