Гипсокартон за радиационна защита Knauf Safeboard цена

Гипсокартон за радиационна защита Knauf Safeboard

115.20 лв.

* Посочената цена е за лист 12.5/625/2400мм, 1.5 м2.

Въведете квадратура: м.²
Производител:Knauf
Код на продукта: 019240
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Сертифициран по стандарт EN 520 като тип DF, с клас на реакция на огън A2-s1d0 според стандарт EN 13501-1. Подходящ за изграждане на преградни стени, окачени тавани и за изолация на помещения, където се използват устройства, излъчващи радиация или рентгенови лъчи. Без съдържание на олово, осигуряващ защита, сравнима с тази на оловото. Ядрото се идентифицира чрез жълт цвят. Цветът на гипсокартона е сив.

Knauf Safeboard - иновативното решение за радиационна защита от рентгенови лъчи

Без значение дали сте в частен лекарски кабинет, клиника или болница, Knauf Safeboard представлява бъдещето в областта на защитата от рентгенови лъчи. Досега, за подобни нужди, се използваше олово, но ние представяме по-добра алтернатива.

Новият гипскартонен панел Knauf Safeboard е напълно без олово, предлагайки все пак 100% рентгенова защита. Освен това, той предоставя сигурност при проектиране и икономичност, като съчетава отлично качество с разумна цена в сравнение с тежките оловни конструкции.

Безпроблемна обработка и монтаж

С новата технология, Knauf Safeboard не само че предоставя безопасност при изпълнение и контрол, но и предлага лесна обработка и оформление. Със своето ярко жълто ядро, плоскостта лесно се разпознава, гарантирайки правилния брой монтирани плоскости.

Оловните ленти са нещо от миналото

С Knauf Safeboard, забравете за оловните ленти по фугите. Този иновативен материал позволява само фугите да бъдат обработени със специален материал, което е не само времеспестяващо, но и икономично.

Свобода при оформянето на пространството

С новата огъваща техника и креативни възможности, Knauf Safeboard предоставя безгранична свобода при оформянето на пространството. Плоскостите са лесни за рязане и отчупване, като ви дават възможност за проява на творчеството си.

Спецификации за радиационна и рентгенова защита

Помещенията с рентгенови апарати изискват специализирани конструктивни решения за защита от радиацията. Стандартите по този въпрос са описани в DIN 6812:2002, като дебелината на защитното покритие се определя от напрежението на тръбата на рентгеновото устройство.

Кнауф Safeboard - лесен монтаж и максимална защита

За разлика от тежките гипскартонени плоскости с оловна ламарина, Knauf Safeboard предоставя лесен монтаж и всички технически характеристики на обикновените гипскартонени плоскости. Важно е конструкцията за радиационна защита да бъде без пролуки, а плоскостите Knauf Safeboard се обработват лесно, предпочитайки чупене пред рязане.

С Knauf Safeboard получавате иновативно решение за радиационна защита, което осигурява сигурност, лесен монтаж и свобода при оформянето на пространството.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър