Блог

Имаме нов адрес
Уважаеми клиенти, нашата складова база и магазин имат нов адрес.Очакваме ви на бул. "Илиянци" 119, София с богат асортимент от висококачествени строителни материали и отлично обслужване както досега.Обектите ни на ул. "Заводска" 6 и ул. "В..
Тониране на място на бои, латекс, мазилки Тракон
Вече можете да се възползвате от услугата тониране за всички мазилки, фасадни и интериорни бои и латекси, предлагани от марката Тракон. На място в нашата складова база в София в рамките на минути ще оцветим продукта в избрания от Вас цвят...
Ново партньорство с българския производител BORO
Скъпи клиенти, в нашите складове и онлайн магазин вече може да намерите продуктите на българския производител на строителни смеси BORO. Марката има почти 30 годишна история на българския пазар, като през това време успешно прилага немско ..
Промо седмица на ТЕРАЗИД: 1 юни - 7 юни
През тази седмица клиентите на АТЕК Строителен магазин ще могат да се възползват от 10% отстъпка за всички продукти на Теразид, предлагани в онлайн магазина. Промоцията ще важи за периода от 01.06.2020г. до 07.06.2020 г. ТЕРАЗИД ..
Фасадна топлоизолация: вата, стиропор или XPS?
Изборът на топлоизолация за фасадата е ключов момент в строежа на една сграда, не само защото от нея зависи поддържането на оптимална температура в помещенията, но и защото се отразява върху джоба ни не само в момента на покупката, но и в б..
Каква фасадна мазилка да изберем?
С голямото разнообразие от варианти, които предлага пазарът, човек наистина може да се обърка, когато дойде моментът да избира външна мазилка. Коя е най-добрата мазилка е въпросът, който всеки си задава тогава? Отговорът, както обикновено, ..
Показани 1 до 6 | 6 (1 Страници)