Сухо строителство

10.08 лв.
Показани 1 до 20 | 65 (4 Страници)

Сухото строителство има редица предимства, които ви гарантират по-добро качество, по-висока безопасност и ефективност. Това от своя страна ви осигурява по-ниски разходи, както по време на изграждане на проекта, така и след това при поддръжката.

В миналото идеята за сухо строителство се свързваше с ограничен каталог от строителни компоненти. Днес почти всеки дом включва елементи от него като: гипсокартон, гипсофазерни плоскости, магнезиеви плоскости, циментови плоскости и други.

Едно от най-големите предимства на сухото строителство е неговата обратимост. Това ви дава възможност да замените всеки детайл след време, без това да налага основен ремонт.

Друго важно предимство на сухото строителство е голямото разнообразие от строителни материали в зависимост от търсения ефект. Никой материал, никаква форма не е извън границите на въображението на проектанта.

Когато използвате материали за сухо строителство, всичко е възможно. Сухите конструкции се огъват според композиционните амбиции на дизайнера, благодарение на липсата на кухи бетони.

Идеята, върху която вашият дизайнер ще работи, на практика няма ограничения от предварително дефинирани модули. Размерите, формите, отворите, покритията и начините за комбинирането им зависят изцяло от вас.

Ще обърнем по-специално внимание на гипсокартона, тъй като той е най-широко използван. Можете спокойно да го използвате и сами, тъй като с него се работи лесно.

Ето и някои негови предимства:

  • Гипсокартонът може да бъде боядисан
  • Не изисква шлайфане
  • По-стабилен е от мазилката
  • Повърхността се поддава по-лесно на ремонт
  • Гипсокартонът е огнеупорен
  • Осигурява ви звукова и температурна изолация
  • Разполагате с разнообразие от размери и видове
  • Инсталирането на гипсокартона е по-евтино
  • Позволява ви да постигнете гладки повърхности, на които можете да поставите рафтове.

Гипсофазер и гипсофазерни плоскости

Гипсофазерните плоскости, които ние предлагаме, се произвеждат от високачествен гипс и хартия и се пресоват под високо налягане без допълнителни свързващи вещества.

Производственият процес подлежи на непрекъснат контрол на качеството, което ви гарантира изключително добър краен продукт с прекрасни физико-механични параметри.

Използването на най-новите технологии и материали при производството правят нашите гипсофазерни плоскости стабилни, еластични и устойчиви на механично натоварване. Те могат да бъдат използвани като строителни, влагоустойчиви панели, като ви осигуряват добър вътрешен климат.

Магнезиеви плоскости

Магнезиевите плоскости имат редица предимства, заради които са широко използвани не само в строителството. Те се обработват лесно: струговане, фрезоване, пробиване – всичко е възможно.

Нашите магнезиеви плоскости се характеризират с прецизно качество, постоянни механични свойства, лесен монтаж, огнеупорност, устойчивост, безопасност, енергийна ефективност, грижа към природата.

Циментови плоскости

Ако конструкцията от гипсокартон трябва да издържи на голямо натоварване в най-тежките условия, циментовите плоскости са правилният избор. Те са бързи и лесни за сглобяване, устойчиви и здрави са, могат да се режат.

Независимо дали става въпрос за фасадно строителство, конструкция от дървена рамка или среда, подложена на силно натоварване, циментовите плоскости са се доказали като здрав и устойчив строителен материал.

Нашите строителни материали отговарят на международните стандарти за безопасност и качество. Можете да бъдете сигурни, че при нас ще намерите материали за сухо строителство на конкурентни цени и високо качество.

Разгледайте богатия ни каталог от аксесоари за профили, винтове и дюбели, уплътняващи ленти. При нас можете да откриете всичко за сухото строителство на едно място.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин АТЕК 1 с удобна доставка до София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин, Казанлък, Кюстендил, Кърджали, Монтана, Димитровград, Търговище, Ловеч, Силистра, Разград, Дупница, Горна Оряховица, Смолян, Свищов, Петрич, Самоков, Сандански, Карлово, Севлиево, Велинград и всички останали населени места в България