Магнезиеви плоскости

Показани 1 до 1 | 1 (1 Страници)

Магнезиеви плоскости се произвеждат от магнезиеви сплави, които са най-леките структурни сплави. По тази причина те намират своя потенциал в различни области като автомобилната, авиационната и строителната. С годините технологията, използвана за производство на магнезиева сплав, се е подобрила значително. Това от своя страна осигурява устойчивост на материала и възможност за формоване.

Как се произвежда магнезиева плоскост?

Материалът магнезиев карбонит се предлага най-много от Китай и Европа. Процедурата по производство съчетава магнезий и кислород чрез налягане и топлина, докато се образува магнезиев оксид (MgO). Той от своя страна притежава свойствата на камък след нагряване. След това бива смлян на прах, смесен е с вода, хлорид и сулфат и дървесен прах (целулоза), перлит и други материали.

Монтаж

Всъщност плочите от магнезий, се монтират също толкова лесно и с тях се работи на принципа на гипсокартона или друг вид подобна плоча. Изборът на магнезиева плоскост за вашия ремонт е идеално решение, защото тя се предлага на достъпна цена и не изисква употребата на специализирана техника за рязане, забиване и окачване.

Плоскостите се продават в различни размери, които отговарят на разнообразните нужди за обшиване на фасади и мокри помещения на метални конструкции. Може да комбинирате магнезиевите плоскости с циментова шпакловка, фасадна боя, мазилка и плочки.

Предимства

Нашите магнезиеви плоскости, които предлагаме в склада ни в София, имат много атрактивни предимства. Този материал има отлични огнеупорни качества, енергийно ефикасен за производство, екологично чист материал. При правенето на магнезиева дъска се улавя въглероден диоксид, тя няма в състава си азбест, формалдехид, амоняк, силициев диоксид или бензен. Освен това, устойчивостта на микроорганизми на плочите означава, че те не създават предпоставка за гниене, мухъл, алергени или плесени.

Магнезиевата плоскост е с 20 до 30 процента по-лека от другите плочи на циментова основа и е влагоустойчива. Не се препоръчва продължително излагане на вода, защото то води до хидротермална експанзия. По-кратък контакт с вода или влага не причинява подуване и изкривяване. Магнезиевата плоча, поставена изолира влагата.

Безопасен строителен материал

При производството на магнезиевите плоскости обикновено не се употребяват летливи органични съединения или токсични компоненти. Поради тази причина при работа с тези плочи не се налага да носите специализирани маски. Преди да третирате магнезиевите плоскости с рязане или монтаж се препоръчва да оставите материала да се аклиматизира. Трябва да съхранявате плоскостите в хладно и сухо място, като е добре да поставите някакъв предпазен слой, а не да поставяте материалите директно на земята.

Магнезиеви плоскости на супер цени в София от Атек 1

В нашия онлайн магазин и склад в София може да намерите магнезиеви плоскости на супер цени, с изключително високо качество и от доказани производители. С огромно удоволствие ще ви съдействаме при избора на магнезиева плоскост и други строителни материали, с които да превърнете вашия проект в реалност. Не отлагайте повече вашите планове за строеж, а заповядайте в нашия склад или се свържете с нас чрез електронния ни магазин.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин АТЕК 1 с удобна доставка до София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин, Казанлък, Кюстендил, Кърджали, Монтана, Димитровград, Търговище, Ловеч, Силистра, Разград, Дупница, Горна Оряховица, Смолян, Свищов, Петрич, Самоков, Сандански, Карлово, Севлиево, Велинград и всички останали населени места в България