Аксесоари за топлоизолация

Показани 1 до 6 | 6 (1 Страници)

Всички искаме да спестим пари от сметките си за енергия. Качествената топлоизолация, когато се прилага правилно, намалява енергийните разходи на сградата ви средно с 50%, гарантира повече отопление с по-малко консумация на енергия през зимата и предотвратява прекомерната топлина в жилищните ви помещения през лятото. Високоефективната защита на дома ви трябва да се направи с качествени материали и аксесоари за топлоизолация.

Видове аксесоари за топлоизолация

В нашия онлайн магазин за строителни материали може да намерите голямо разнообразие от различни видове аксесоари, благодарение на които да постигнете желаната изолираност и защита на имота си. Сред продуктите в категория аксесоари за топлоизолация на добри цени може да поръчате:

  • Баумит ъгъл за шпакловка;
  • Likov PVC ъгъл за свод 2.5м. 30х30;
  • Likov алуминиев полуъгъл 2.5 м.;
  • Баумит СтарТекс 145 Стъклотекстилна мрежа - 50м2;
  • Стъклофибърна мрежа СТ 325 Ceresit 160 гр.;
  • PVC ъгъл с мрежа (72х95) 2.5 м;
  • Откапващ ъгъл 2.5м;
  • Много други.

Предимства

  1. Подобряване на топлинния комфорт на вашия дом. С качествените аксесоари за топлоизолация от Атек, ще поддържате дома си топъл през зимата и прохладен през лятото.
  2. Спестявате пари от сметките за енергия, като намалите загубите на топлина през външните стени с помощта на подходящите аксесоари за изолация.
  3. Намалявате количеството шум, който влиза във вашия дом отвън.
  4. Спестявате място. Няма нужда да губите от пространството, когато поставяте изолация. С нашите продукти ще постигнете оптимална ефективност, но без да губите пространство, защото те има високоизолационни свойства и компактен размер.
  5. Увеличавате стойността на вашия имот. Изолацията на външни стени може да увеличи стойността на вашия имот в повече от един начин. С добавянето на правилните аксесоари за изолация ще даде на вашия имот цялостно подобряване, променяйки външната му естетика и ще го направи по-привлекателен за потенциалните купувачи.

И така, намалете сметките за енергия, възползвайте се от по-топла и удобна среда за живот с помощта на отличните аксесоари за топлоизолация, предлагани в нашия магазин за строителни материали.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин АТЕК 1 с удобна доставка до София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин, Казанлък, Кюстендил, Кърджали, Монтана, Димитровград, Търговище, Ловеч, Силистра, Разград, Дупница, Горна Оряховица, Смолян, Свищов, Петрич, Самоков, Сандански, Карлово, Севлиево, Велинград и всички останали населени места в България