Дюбели за бетон

Показани 1 до 6 | 6 (1 Страници)

Дюбели за бетон се използват за свързване на конструктивни и неструктурни елементи към бетона. Връзката се осъществява чрез сглобяване на различни компоненти като: анкерни болтове (също наречени крепежни елементи), стоманени плочи, укрепващи елементи. Качественият дюбел за бетон, използван за топлоизолация, поема различни видове натоварване: сили на опън и срязване. 

Качествената топлоизолация гарантира по-добър контрол на вътрешната температура в имота и удобство, по-добра защита на външните стени от метеорологично влияние и механични въздействия. Монтажът на изолация дори върху бетон е напълно възможна с помощта на дюбелите от АТЕК 1.

Инструкции за монтаж на дюбели за изолация за бетон

Всички дюбели за бетон изискват еднакви основни стъпки за монтаж. Всеки дюбел за изолация е изработен по различен начин и винаги трябва да се спазват инструкциите на производителя при монтаж. Тук сме събрали все пак няколко основни стъпки за монтаж, с които се надяваме да ви бъдем полезни. 

  1. Преди да започне същинския монтаж, е необходимо да подберете правилните видове дюбели за топлоизолация, които може да поръчате при нас на добра цена.
  2. Пробийте дупка в основния бетонния материал с помощта на ударна бормашина и свредло с карбидна бормашина, което съответства на правилния диаметър, необходим за инсталирането на дюбела.
  3. Почистете всички отпадъци от отвора, преди да поставите дюбела в отвора.
  4. Поставете дюбела в отвора, покрийте с материал, благодарение на които ще изравните нивото.

При нас може да намерите голямо разнообразие от различни по размери дюбели за бетон, които ще бъдат от ключово значение за ефективния монтаж на топлоизолация.

Магазинът и складовете ни за строителни материали поддържат винаги на склад огромен асортимент от всякакви продукти и аксесоари, така че да завършите всеки ваш проект бързо и качествено. По тази причина може да поръчате дюбели за топлоизолация за бетон на конкурентни цени. Размерите, измежду които може да избирате, са 8/110, 8/140, 8/150 и много други.

Поръчка на дюбел за бетон топлоизолация от АТЕК 1

Може да разчитате на екипа ни както за компетентна консултация, така и за бързо и любезно обслужване. Благодарение на своя дългогодишен опит и натрупано ноу-хау в областта на продажбата на строителни материали и аксесоари, ние винаги даваме допълнителна информация за отделните стоки или строителни процеси.

Нашата цел не е просто да продадем даден строителен материал, а да извършим цялостно и ефективно обслужване на клиентите, при което те ще получат ценни и полезни съвети.

Планирате нов проект, за които ви трябват дюбели за бетон за изграждане на отлична топлоизолация? Заповядайте в някой от нашите складове в София или се свържете със служителите на AТЕК 1 онлайн.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин АТЕК 1 с удобна доставка до София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин, Казанлък, Кюстендил, Кърджали, Монтана, Димитровград, Търговище, Ловеч, Силистра, Разград, Дупница, Горна Оряховица, Смолян, Свищов, Петрич, Самоков, Сандански, Карлово, Севлиево, Велинград и всички останали населени места в България