Циментови плоскости

Показани 1 до 1 | 1 (1 Страници)

Циментовите плоскости са устойчива комбинация от минерални компоненти, цимент подсилващи влакна и стъклофазерна мрежа.

Тези твърди и устойчиви циментови плоскости увеличават издръжливостта и здравината на повърхността на фасадните стени и тавани.

Knauf Аквапанел outdoor е иновативен начин за изграждане на външни стени и фасади. Циментовата плоскост е идеалният материал за външна мазилка, както и за много други външни покрития. Този незапалим строителен панел гарантира здравина на значително по-тънките конструкции и осигурява повече вътрешно пространство в помещенията.

Циментови плоскости Кнауф са изработени от неорганични материали и издържат на тежки атмосферни условия. Тяхната гъвкавост позволява да бъдат извивани и оформяни според нуждите на проекта, което ги прави изключително гъвкаво строително решение.

Предимства на циментовите плоскости Кнауф

  • Здрави, но леки: здравината и лекото им тегло ги превръщат в надежден строителен материал;
  • Водоустойчиви, което е важно предимство за архитектите, изпълнителите и крайните потребители;
  • Не променят структурата си: не се подуват, не губят тегло и са устойчиви на удари;
  • Имат стабилна и издръжлива конструкция;
  • Могат да бъдат извивани;
  • Безопасни и хигиенични;
  • Осигуряват защита от пожар.

Циментовите плоскости са по-здрави, устойчиви на вода и надеждни от гипсокартона, което ги прави идеални за влажните зони. Те не са склонни към образуване на мухъл и плесен. Дори след продължително излагане на влага, плоскостите остават стабилни и сигурни.

Издръжливостта и водоустойчивостта на циментовите плоскости ги правят подходящи както за закрито, така и на открито. Това е от голяма полза при изграждане на външни кухни, плотове, външен душ и прочее.

При нас ще откриете всичко за вашия ремонт само от утвърдени производители с гаранция за качество. Предлагаме доставка до всеки град в страната.

Разгледайте богатия ни продуктов каталог и поръчайте циментови плоскости Кнауф на цени без конкуренция.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин АТЕК 1 с удобна доставка до София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин, Казанлък, Кюстендил, Кърджали, Монтана, Димитровград, Търговище, Ловеч, Силистра, Разград, Дупница, Горна Оряховица, Смолян, Свищов, Петрич, Самоков, Сандански, Карлово, Севлиево, Велинград и всички останали населени места в България