Циментова плоскост Knauf Аквапанел outdoor 12.5/1200/2000 цена

Циментова плоскост Knauf Аквапанел outdoor 12.5/1200/2000

99.36 лв.

* Посочената цена е за брой.

Въведете квадратура: м.²
Производител:Knauf
Код на продукта: 019161
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

AQUAPANEL® циментовите плоскости Outdoor са съставени от минерални компоненти (керамзит и перлит), свързващо вещество (портланд цимент) и покриващ слой от портланд цимент и армираща стъклофазерна мрежа. Напречните ръбове са отрязани вертикално.

Надлъжният устойчив ръб Easy Edge® е обвит с мрежа, която е вградена в циментовата строителна плоскост за постигане на допълнително заздравяване и позволява опростено обработване на фугите.

Плоскостите Кнауф AQUAPANEL® се произвеждат и контролират в съответствие с Европейско Техническо Одобрение ЕТА-07/ 0173, издадено от Deutsches Institut für Bautechnik на 10.06.2008 г. Устойчиви са на мухъл и плесен. Използват се за фасадни стени, окачени тавани. За външно приложение.

Циментовите плоскости Aquapanel Knauf Outdoor  са негорими, шумоизолиращи, устойчиви и универсални строителни плоскости. Те намират широко приложение както при вътрешното, така и при външното строителство. Издържат на големи натоварвания и предлагат стабилност и надеждност от най-висок клас.

Могат да се обработват по същия начин като класическите гипсокартонени плоскости. Монтират се с типичния метод на сухото строителство като обшивка върху носещи опорни конструкции.

Използвайте аквапанел Кнауф като устойчив панел за мазилка за външните стени или го монтирайте директно върху стоманената конструкция. Често се използва и за дървени конструкции, скриване на греди, шахти или тръби. Изберете Aquapanel и като основа за плочки.

Здравият, негорим панел Кнауф е изработен от минерални компоненти, подсилен с фибростъкло, специално разработен като строителна плоскост за мокри помещения. Той е издръжлив, предназначен предимно за конструкции във влажни и мокри зони.

С помощта на Aquapanel Knauf Outdoor създавате издръжливи конструкции в банята, лятната кухня, сауната, окачените тавани, фасадните външни стени.

Лесните за обработка плоскости имат добри звуко- и пожароизолационни свойства. Крайният резултат е повърхност, готова за покритие, която е хидроизолирана.

Защо да изберете Knauf аквапанел от нашия каталог на изгодна цена?

Плоскостите Aquapanel Knauf Outdoor са устойчиви на силна влага. Ако се намокрят, те няма да се надуят или да се разпаднат. Промените във формата в следствие на постоянен контакт с вода са толкова малки, че стабилността и кохезията на панелите не са застрашени по никакъв начин дори след дълга употреба.

Те също така не осигуряват среда за растеж на мухъл. По този начин няма риск от микробно развитие. Панелите Knauf Outdoor отговарят на строгите изисквания за безопасна и хигиенична среда на сградите. Те са тествани за устойчивост на удар.

Поради тези свойства могат да се използват и за гипсокартонени конструкции в помещения с висока влажност – например в плувни басейни.

Циментовите плоскости се използват и на открито, тъй като са изключително устойчиви на замръзване и тежки атмосферни условия.

Aquapanel Outdoor, подсилени с фибростъкло, са идеално решение за подобряване на звукоизолацията, пожарната безопасност и за дълготрайната издръжливост на конструкции при висока влажност. Често се използват и за навеси за автомобили и селски къщи.

Аквапанел с размери 12.5 /1200/2000 mm има безспорни предимства пред обикновения гипсокартон. Аквапанелите могат да се монтират без повърхностна хидроизолация в помещения, подложени на умерено износване – например в самостоятелни бани, душове, тоалетни, кухни. Трябва допълнително са се уплътнят само фугите между пода и стената, както и ъглите на стената и тръбните проходи.

Това е предимство пред гипсокартона и другите чувствителни на влага основи, които могат да се използват в умерено натоварени влажни помещения.

Влакната в аквапанела не позволяват на циментовите частици да плуват, когато са изложени на влага. Ето защо те са устойчиви на влага и мухъл, както и незапалими и звукоизолиращи.

И все пак, имайте предвид че циментовите строителни плоскости в силно натоварените с вода подови и стенни повърхности трябва винаги да бъдат уплътнявани по цялата повърхност – независимо от материала на основата. В такива силно използвани зони под уплътненията могат да се монтират само влагоустойчиви материали.

Ако трябва да обобщим, циментовите плоскости Aquapanel Knauf Outdoor с размери 12.5/1200/2000 мм. са най-доброто решение, защото:

 • Предлагат идеалната алтернатива на масивната конструкция;
 • Гарантират оптимална основа за мазилка за различни повърхностни покрития;
 • Те са стабилни, здрави и устойчиви;
 • Не се влияят от атмосферните условия;
 • Лесни за монтаж;
 • Гъвкав дизайн на повърхността
 • Незапалими;
 • Поддават се на обработка, режат се по различни начини;
 • Не изискват специални грижи.;
 • Дълъг живот;
 • Универсалност;
 • Устойчивост на изкривяване и гниене;
 • Гаранция за качество;
 • Може да се боядисват;
 • Уникален резултат и бърза инсталация;
 • Удароустойчиви ръбове.

Използвайте ги отвън като гипсова основа, в комбинация с топлоизолационни композитни системи, върху носещи дървени стени, за метални стени с шпилки.

Кнауф Аквапанел с размери 1200/2000 ви осигурява стабилна основа, която може да издържи на екстремни метеорологични условия. Не случайно тяхната гама от приложения се простира от жилищни сгради и търговски центрове, до многоетажни жилищни и обществени сгради.

Ако желанието ви е да създадете издръжлива външна арматура със силна устойчивост срещу сурови метеорологични условия, плоскостите Aquapanel Knauf Outdoor са чудесна инвестиция. Можете да използвате високачествена пароизолация или лепилен разтвор, за да увеличите максимално водустойчивите им качества.

Нанесете мазилка върху циментовата плоскост с помощта на мрежа от фибростъкло за залепване. Необходима е малко подготовка, но ще получите красива повърхност, подходяща за по-нататъшно довършване с боядисване или пък може да я оставите необработена за по-автентичен вид.

Когато говорим за дългосрочна рентабилност и издръжливост, няма съмнение, че Knauf Aquapanel на страхотна цена от нас е категоричен победител. Стига да го инсталирате правилно и да следвате основната поддръжка, можете да бъдете сигурни, че няма да се сблъскате с някакви сериозни повреди за дълъг период от време.

Въпреки лесната инсталация, ако ще монтирате сами аквапанелите, можете да потърсите помощ и от друг опитен майстор. Циментовите плоскости са по-тежки от обикновения гипсокартон и монтажът не е проект за един човек.

Като се имат предвид всички тези фактори, отново казваме с увереност, че аквапанел Кнауф на цена, която ще ви се отплати във времето, е по-добрата основа за повечето външни конструкции.

Ако търсите аквапанели на поносими цени, не пропускайте да разгледате богатия ни продуктов каталог на Кнауф. Ние предлагаме всичко за грубия строеж, сухото строителство, топло- и хидроизолация, сухи строителни смеси, бои, латекс, ВИК материали само от утвърдени производители с гаранция за качество и безопасност.

Изберете най-доброто! Изберете Aquapanel на изгодна цена и инвестирайте в своя дом. Лидерът на пазара е един и той е Кнауф.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър