Тракон VKW 126 - сиво лепило за плочки С2ТЕs1 25кг. цена

Тракон VKW 126 - сиво лепило за плочки С2ТЕs1 25кг.

22.00 лв.

* Посочената цена е за торба.

Производител:Thrakon
Код на продукта: 120400
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Тракон VKW 126 представлява висококачествено полимерно модифицирано лепило на циментова основа, предназначено за лепене на различни видове плочи както върху хоризонтални, така и върху вертикални повърхности. Това лепило е с класификация C2ТЕS1, което гарантира неговата висока издръжливост и съответствие с най-високите стандарти.

Приложение

VKW 126 Flex се отличава с изключителна еластичност и издръжливост, което го прави идеален за лепене на разнообразни плочки в различни атмосферни условия. Без значение дали става въпрос за абсорбиращи или неабсорбиращи материали, като например гранит, този продукт осигурява изключително здраво сцепление с основата.

Thrakon VKW 126 Flex е предназначен за лепене на широка гама от материали, включително керамични, теракотни и гранитни плочки, както и естествени и изкуствени камъни. Той също така е подходящ за големи плочки, тънки мраморни плочки, малки декоративни плочки и много повече.

С висока устойчивост на вода и мраз, Тракон VKW 126 - сиво лепило за плочки С2ТЕs1 25кг. е идеалният избор за външно приложение. Независимо дали лепите плочки на тераси, балкони, цокълни части на сградите, колони и други вертикални повърхности, можете да бъдете уверени в устойчивостта и дълготрайността на вашата работа.

Подготовка на повърхността

Подготовката на повърхността е от съществено значение за успешното полагане на плочките. Основата трябва да бъде суха, с добра носеща способност и без замърсявания.

Приготвянето на сместа е стъпка, която не трябва да се подценява. Заедно с чиста вода и сухата смес VKW 126 Flex, създайте хомогенна маса, като следвате инструкциите за разбъркване. Забележете, че прекомерното добавяне на вода може да намали якостта на сместа и да увеличи свиването й.

Полагането на VKW 126 Flex се извършва с гладка страна на маламашката, след което се разнася равномерно с назъбената страна. Отвореното време за работа е около 30 минути, което ви дава достатъчно време за перфектното подреждане на плочките. Важно е да се отбележи, че при повърхности над 5 х 5 м трябва да се оставят разширителни фуги.

VKW 126 Flex е съвършеното решение за всички ваши проекти за лепене на плочки. С неговата висока еластичност, издръжливост на атмосферни влияния и лесно приложение, можете да бъдете уверени, че вашата работа ще бъде отлична. Необходимите инструкции за употреба и подробна информация са включени в опаковката на продукта, гарантирайки ви гладко и успешно приложение.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър