GKF - Knauf пожароустойчив огнеупорен гипсокартон тип DF цена

GKF - Knauf пожароустойчив огнеупорен гипсокартон тип DF

15.84 лв.

* Посочената цена е за лист.

Въведете квадратура: м.²
Въведете квадратура: м.²
Въведете квадратура: м.²
Въведете квадратура: м.²
Въведете квадратура: м.²
Въведете квадратура: м.²
Производител:Knauf
Код на продукта: 019260
Наличност: Наличен
Възможни варианти
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Ядрото на пожароустойчивите гипсови плоскости GKF е допълнително армирано с минимум 0.2% от теглото стъклофазерни нишки с дължина 3-30 мм. Целта е по-дългото запазване на плоскостите под въздействие на пожар. За обозначение имат червен печат върху гърба на плоскостта.

Област на приложение:

За облицовка на стени и тавани върху конструкция от метални профили, предстенни обшивки, преградни стени и окачени тавани с противопожарни изисквания, изграждане на подпокривно пространство. 

Качества:

Тип DF съгласно БДС EN 520, клас по реакция на огън A2-s1d0 съгласно БДС EN 13501-1.

Безопасността на хората и техните домове винаги е на първо място в случай на пожар. В продължение на години Knauf разработват най-добрите гипсови плоскости за противопожарна защита. Благодарение на опита и иновациите днес те са символ на високо качество и надеждност.

GKF-Knauf пожароустойчив огнеупорен гипсокартон тип DF ви предлага висока противопожарна защита, лесен монтаж заради ниското си тегло, най-добрата структурна кохезия под въздействието на огън, лесна обработка, устойчивост, широко приложение и добра цена.

Икономичните пожароустойчиви плоскости се използват във всички области на вътрешното строителство като облицовка в системи за сухо строителство с изискване за противопожарна защита.

Подсилването с влакна осигурява по-дълга устойчивост в случай на пожар и стабилност. Ето защо пожароустойчивият гипсокартон Кнауф се използва активно в болници, училища и други обществени сгради, където се изисква по-висока граница на огнеустойчивост.

В случай на пожар огнеупорният гипсокартон хората имат повече време за евакуация, поради което е разумно той да бъде използван и в апартаментите, и къщите извън града. Така например, обикновеният гипскартон би могъл да издържи на огъня около 5 минути, докато при пожароустойчивият това време е 90 минути.

Висококачественият огнеупорен гипсокартон Кнауф може да ви бъде полезен при изграждането на прегради и ламперии в селски къщи, особено в таванските помещения, които често са изработени от дърво. В случай на пожар това ще увеличи интервала на време, за което ще бъде възможно потушаването на пламъците или пристигането на пожарната кола с минимални загуби.

Пожароустойчив гипсокартон Кнауф може да бъде използван и за изграждането на противопожарни стени и за окачените тавани и наклонени покриви. Благодарение на техните характеристики не губите пространство и площ.

GKF панелите постигат оптимална огнеустойчивост и отговарят на най-високите стандарти за вътрешно строителство.

Защо да използвате противопожарен гипсокартон Кнауф?

Превантивната противопожарна защита намалява риска от пожар и отговаря на изискванията на съвременния интериорен дизайн. Тя също така носи чувство на сигурност и безопасност, което пък допринася за благосъстоянието на потребителите на сградата.

Въпреки че няма ограничения в използването на противопожарен гипсокартон, обикновено той се използва на рискови места като: сервизни помещения в близост до пещ, до печка на дърва, в гаражите и по-специално за гаражните стени, които отделят помещението от основната къща.

Разбира се, можете да използвате огнеупорен гипсокартон за целия си дом, за да задържите максимално дълго време огъня. Ако така или иначе сте решили, че гипсокартонът е най-подходящ за вашия интериор, той е чудесна алтернатива.

Можете да обработвате GKF-Knauf пожароустойчивите огнеупорни гипсови плоскости по същия начин, по който обработвате обикновения гипскартон. Те се огъват лесно, така че само с един нож можете да постигнете желаната форма.

Освен това, пожароустойчивият гипсокартон Кнауф впечатлява с висока топлоустойчивост и надеждна звукоизолация. Това ви позволява да се възползвате от всички преимущества на стандартните плоскости.

Доверете се на гарантираното качество и надеждност на Кнауф. Изберете огнеупорен гипсокартон на цена без конкуренция. Подсигурете своя дом срещу пожар и защитете хората, които обичате. Защитете и собствеността си, за да минимизирате щетите от всеки инцидент.

GKF-Knauf пожароустойчив гипсокартон на изгодна цена е най-доброто решение за дома, който обичате, защото грижата за хората не спира да вдъхновява Кнауф.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър