Фугопълнител и шпакловка Шийтрок зелен капак (Knauf Super Finish) цена

Фугопълнител и шпакловка Шийтрок зелен капак (Knauf Super Finish)

14.76 лв.

* Посочената цена е за кофа.

Производител:Knauf
Код на продукта: 010688
Наличност: Наличен
Възможни варианти
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Универсален готов фугопълнител и шпакловка

Подходящ за ръчно и мaшинно полагане. За фугиране и шпакловане на гипсови плоскости и стени измазани с мазилки. Обработва се лесно благодарение на пастьообразната си консистенция и свързващи свойства. Ниво на качество Q2, Q3, Q4. Само за интериорно приложение.

Knauf SUPER FINISH е на винилна основа, предварително смесена формула с кремообразна и фина консистенция.

Предлага завидна обработваемост, отлично нанасяне, адхезия и добра устойчивост на пукнатини. Може да се ползва директно от кофата и се изискава минимално разбъркване и хомогенизиране с подходящи за това инструменти Knauf. Може да се разрежда с вода, ако е необходимо и според нуждите на работника без да се променят качествата на продукта.

Характеристики

 • прахообразен материал, готов за разбъркване
 • на гипсова основа
 • смесва се без образуване на бучки
 • кремообразен, плътен, еластична консистенция
 • лесен за шпакловане
 • добро сцепление към повърхността
 • висока производителност
 • бързо увеличаване на якостта
 • достатъчно отворено време
 • висока способност за водозадържане
 • Гипсова шпакловка 06/ 2017

Фугопълнителят – шпакловка шийтрок зелен капак на Knauf е лесен за работа продукт за бързо и гладко завършване на фуги. Той представлява лека готова смес за покриване на гипсокартон и съединителни ленти, за изравняване и придаване на естетичен вид на фуги в прегради и тавани от гипсокартон. При съхнене шийтрок зелен капак има много ниско свиване и се нуждае само от два слоя за осигуряване на професионален вид на стената или тавана.

Основни предимства

 • Готова смесена смес, която може да се използва направо от кофата, което дава по-голяма скорост на нанасяне в сравнение с продуктите на прах
 • Тъй като шийтрок Кнауф е готова смес, получавате постоянна производителност всеки път, когато използвате продукта. Няма нужда от измерване на допълнителна вода за смесване
 • Сложете капака стабилно след употреба и всеки останал материал може да се използва при следващия ви проект
 • След като изсъхне, продуктът се шлайфа лесно до перфектния завършек, готов за нанасяне на покритието на стените или тавана. Препоръчваме да използвате шкурка 150/180, за да постигнете най-добри резултати
 • Кнауф супер финиш може да се използва върху всякакви прегради или тавани от гипсокартон за стени, тавани и довършителни фуги
 • Препоръчваме да използвате с хартиени ленти, лайсни с хартия и метални ъглови лайсни
 • Очаквано покритие от 11,25 m2 на кофа от 5 kg, като се продава в разфасовки от Knauf Super Finish 20kg или 25 kg
 • SUPER FINISH е продукт за самостоятелно съхнене и обикновено отнема 12–24 часа, за да изсъхне
 • Кнауф Супер Финиш се почиства лесно, а опаковката е рециклируема

Шийтрок зелен капак е високоефективна шпакловка, специално разработена за професионално завършване на сухи стени. Предлага превъзходно качество на работа, както и по-гладко нанасяне, добро време за обработка и отлична лекота на шлайфане. Специалният производствен процес на Кнауф супер финиш елиминира въздушните мехурчета и минимизира образуването на дупки. Уникалната винилова формула осигурява професионално качествено покритие за гипсокартон.

Шийтрок зелен капак на Кнауф е идеален за завършване на фуги между плоскости от гипсокартон и за вътрешни довършителни покрития върху гипсови панели. Също така идеален за покриване на ъглови предпазители, фиксиращи елементи и уплътнения, за цялостно шлайфане на гипсови панели и за ръчно полагане на обикновена шпакловка.

В допълнение към спестяването на разходи заради ниската за шпакловка шийтрок цена, този продукт на винилова основа предлага всички предимства на предварително смесена шпакловка.

Удобството на предварително смесения продукт:

Фабрично предварително покритие за високо и постоянно качество.

Малки времена за смесване

Когато трябва да добавите вода. Фугопълнителят Super Finish се смесва с по-малко усилия от конвенционалните пълнители; абсорбира водата по-бързо и намалява времето, необходимо за тази операция.

По-добра гладкост, отлична адхезия

Характеризира се със силна лекота на обработка, също така се характеризира с добра здравина, както и отлична адхезия. Прилепва перфектно дори при работа в мокри условия. 

Повишена време на обработка

Улеснява всяка преработка, дори при условия на бързо изсъхване, като поддържа ръбовете влажни по-дълго, за да се предотврати удебеляването и разкъсването на предварително нанесените слоеве шпакловка.

Капацитет на покритие: прибл. 67 кг/100 кв.м.

Приложение в интериора:

 • Гипсокартонени плоскости
 • Плочи от гипсофазер
 • Бетон/газобетон
 • Гипс
 • Прецизна блокова зидария

Съхранение и работа

Предпазвайте от замръзване, високи температури и излагане на пряка слънчева светлина. Може да се съхранява до 12 месеца на стайна температура.

Защо да използваме шийтрок Super Finish зелен капак

Шпакловката на стените е неразделна част от изграждането или ремонта на всяка къща - оставя гладко, здраво покритие, на което можете да се възхищавате години напред.

Шпакловка на стени - каква техника да използваме кога?

Шпакловката на стени е квалифицирана работа, която изисква щателно нанасяне. Нанасяйки шийтрок зелен капак на Кнауф, вие ще придадете на стените си здрав, гладък и издръжлив завършек. Не само това, но добре измазаната стая ще помогне за поддържането на старите стени в добро състояние, ще осигури перфектната основа за боядисване и ще помогне за звукоизолацията.

Видът на стената и повърхността, които шпакловате, ще определи мазилката, от която се нуждаете, и начина на нанасяне, който ще използвате. Измазването на нова стена или върху гипсокартон ще бъде различно от мазилката направо върху стара тухлена зидария или съществуваща стена. Ако бюджетът ви е ограничен, проверете в Интернет за „Knauf super finish 25 kg цена“ за да сте сигурни, че ще попаднете на най-евтината качествена шпакловка Кнауф супер финиш.

Можете да вършите всякакви малки работи по мазилка или „закърпване“ на базата на „Направи си сам“, но цели стени и стаи по-добре да оставите на професионалистите. Това обаче не означава, че не можете да спестите пари, като подготвите зоната и сами почистите старата тухлена зидария.

Ето какво да използвате в зависимост от това дали шпакловате стени при ново строителство или по време на проект за ремонт.

Шпакловка на стени в ново строителство

Измазването на стени в нова къща или разширение изисква различен подход от проекта за ремонт. В случай на ново строителство можете да нанесете шийтрок зелен капак Super Finish директно върху гипсокартон.

Как да нанесете шпакловката върху нова стена?

Първо, главите на винтовете от гипсокартон трябва да бъдат вдлъбнати и запълнени с фугата между плоскостите, залепена с хартиено тиксо.

Трябва да се използват метални ъглови лайсни, за да се осигури добро покритие около външните ъгли.

Нанесете слой шпакловка - всички стени, които ще бъдат измазани, трябва да получат един слой пясъчна и циментова мазилка, известна като надраскване.

Това трябва да се остави да стегне и след това да се надраска, като се използва плувка с пирони, по въртелив начин, за да се осигури стабилна адхезия за следващия слой, който се нанася, когато първият надраскващ слой е все още леко влажен, но преди да е изсъхнал напълно.

Тези два слоя трябва да се използват за „дублиране“ и запълване на всякакви вдлъбнатини или вълни в стената.

В този момент майсторът трябва да прецени дали мазилката е стегнала достатъчно и е нанесено покритието на мазилката. Това трябва да е гладко и да не показва никакви следи от мистрия или вълни, тъй като по същество това е завършената повърхност на стените и таваните във вашия нов дом

Много нови домове всъщност изобщо не са измазани. Обикновено това са вътрешни стени или стени, но понякога вътрешните повърхности на външните стени са просто облицовани с гипсокартон, преди да бъдат боядисани или залепени - без мазилка.

Разбира се, основната причина за това е цената, така че няма нужда да наемате майстор-мазач. Вместо това дупките за винтове се запълват, фугите между дъските се покриват с хартиена лента (матрична лента) и след това с фугираща смес и можете да започнете.

Въпреки че този метод е по-евтин от мазилката, трябва да се внимава - ако гипсокартонът се намокри прекалено, той става слаб и е лесно да се повреди хартиената повърхност на гипсокартона, ако не внимавате. Най-лесно ще се предпазите от подобни рискове, ако използвате качествена шпакловка Кнауф зелен капак.

Шпакловка на стени в съществуващ дом или по време на проект за ремонт

При шпакловане на стени по време на ремонт често има нужда от повече подготвителни работи, за да се гарантира, че по-старите стени са готови за мазилка.

Подгответе стаята

Преди да започне шпакловането, ще е добре да изчистите стаята, да покриете килимите и всичко, което не може да бъде изнесено от стаята.

Вашият шпакловчик ще се нуждае от достъп до вода, така че се стремете да осигурите достъп до мивката, който не включва залепване на мазилка и бъркотия през цялата ви къща.

Премахнете старите первази преди шпакловането - повечето професионалисти знаят, че е по-лесно да измажат до 3-4 сантиметра над пода, отколкото да свалят до върха на перваза. Въпреки това, ако искате да запазите первазите си на място, тогава повечето майстори трябва да могат да слизат до съществуващите первази, въпреки че това отнема време.

Подгответе стените си

Ако искате вашият майстор да нанесе свежо обезмаслено покритие върху стари стени с мазилка, ще трябва да подготвите стените си.

Всяка повредена и разпадаща се стара мазилка ще трябва да се отдели от стените, преди тухлената зидария отдолу да бъде почистена.

Изстържете всички стари парчета тапет и нанесете лепило, като разреден разтвор на PVA.

Добавете грунд за мазилка. След като изсъхне, вашият майстор може директно да нанесе обезмаслено покритие.

Спестете време и пари чрез шпакловане върху гипсокартон

При реновиране често е по-лесно да се шпаклова гипсокартон, отколкото гола тухлена зидария, тъй като се нуждае само от обезмаслено покритие — като цяло това е най-евтиният вариант. В допълнение, закрепването на гипсокартон към голи стени чрез завинтване към дървени летви означава, че може да се добави слой изолация, ако е необходимо.

В други случаи гипсокартонът може да бъде „залепен“ на голата стена. Това е мястото, където малки листове от гипсокартон се залепват към стената с помощта на лепило.

Като режете плоскостите от гипсокартон, за да ги напаснете, вие ще спестите време и пари за вашия проект. Ръчен трион или прободен трион вършат работата.

Можете дори сами да фиксирате гипсокартона към стената. Най-лесният начин да направите това е да го завиете директно към дървените летви, които сте закрепили към стената и таваните - използвайте винтове за гипсокартон и се уверете, че главите на винтовете са потънали под повърхността на плоскостите.

Фугите между плочите трябва да бъдат покрити с лента или мрежеста лента, преди шпакловчикът или вие да започнете работа.

Най-лесно и красиво това ще стане с Фугоплълнителя-шпакловка Knauf Шийтрок зелен капак, който може да намерите в нашия онлайн магазин на реално ниска цена.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър