Огнеупорен силикон Tytan  цена

Огнеустойчив силикон Tytan

8.90 лв.

Производител:Tytan
Код на продукта: 040880
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

1500°C Огнеупорен силикон кит за камини

Огнеустойчив продукт, подходящ за поправки и запълване на пукнатини, съединения и цепнатини в горивни камери, пещи, горелки и комини. Добавянето на стъкловлакна образува димонепропусклив циментов слой, който не се разширява или свива.

Ползи

  • термична издръжливост до +1500°C
  • огнеупорна и трайна спойка: комини, печки и камини
  • добра адхезия към метал, тухли и бетон
  • без азбест

Приложение

  • Огнеупорно запечатване на фуги, пукнатини и цепнатини в камини, печки, горелки и комини. Благодарение на добавеното в състава стъкло, продуктът образува силен непроницаем за газове и изпарения циментов слой.
  • Не е подходящ за централно отопление, газови инсталации и приложения, които изискват гъвкави свръзки.

Огнеупорен силикон Tytan представлява върховен избор за всички, които изискват надеждно и ефективно уплътняване при високи температури. Този висококачествен продукт не само предлага безупречна защита срещу екстремни условия, но и осигурява гъвкаво и дълготрайно уплътняване, запазвайки своите еластични качества дори при най-екстремните температури.

Със своята изключителна устойчивост при високи температури, високо температурен силикон Tytan може да издържи до +260°C при постоянно въздействие и до +315°C при временни натоварвания. Този продукт се препоръчва за различни приложения, включително уплътняване на формирани на място уплътнения за автомобилни, промишлени и корабни двигатели, както и за уплътняване на предни стъкла за автомобили. Той също така е идеален за свързване на защитни покрития срещу атмосферните влияния и за ремонт на водопроводни течове в промишлеността.

Със своята отлична адхезия към различни материали, включително стъкло, керамика, емайл и импрегнирано дърво, огнеупорният силикон кит за камини Tytan осигурява надеждно и здраво уплътняване в различни ситуации. Неговата гъвкавост при както ниски, така и високи температури го прави идеален избор за широк спектър от приложения както в професионални, така и в домашни условия.

Този силикон се отличава също и с непровисваща формула, което гарантира стабилност и дълготрайност на уплътнението дори след години на употреба. Също така, той е изключително устойчив на външни влияния като слънчева светлина, снег и озон, което го прави подходящ за употреба в различни климатични условия.

Огнеустойчив силикон кит за камини Tytan е лесен за приложение, като го прави идеален избор за професионални и домашни потребители. С готовата за употреба формула и лесното нанасяне, този продукт осигурява бързо и ефективно уплътняване на различни повърхности.

Съобразено с най-високите стандарти за качество, огнеупорен силикон Tytan е произведен в съответствие с ISO 11600 за уплътнителен материал тип F&G, клас 20HM, гарантирайки надеждност и издръжливост във всички условия.

Независимо дали става въпрос за автомобилни, промишлени или домашни приложения, 1500°C Огнеустойчив Силикон Кит За Камини е непревзходим избор за уплътняване и защита при високи температури. Неговата надеждност, издръжливост и лесно приложение го правят неизменна част от всяка работилница или домакинство.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър