Тракон THC 405 Plus циментова шпакловка за EPS/XPS  цена

Тракон THC 405 Plus циментова шпакловка за EPS/XPS

18.00 лв.

* Посочената цена е за торба - 25 кг.

Производител:Thrakon
Код на продукта: 120407
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Представяме ви новата лепилно-шпакловъчна смес от THRAKON - иновативно решение за вашите топлоизолационни нужди. Създадена на основата на цимент с добавка на фибри, тази смес е идеална за залепване на плочи от експандиран полистирен (EPS), екструдиран полистирол (XPS) и минерална вата. Нейната формула гарантира не само висока еластичност и якост, но и изключителна мразоустойчивост, която я прави подходяща за всякакви климатични условия.

За вътрешна и външна употреба.

Приложения: THC 405 е идеалният избор за залепване и шпакловане на топлоизолационни плочи в рамките на THRAKON системите за топлоизолация. Тези системи включват плочи от експандиран полистирен (EPS), екструдиран полистирол (XPS) и минерална вата. THC 405 осигурява здрава и устойчива основа, готова за нанасяне на финални фасадни мазилки и бои, което прави процеса на строителство по-лесен и по-ефективен.

Съхранение: Съхранявайте продукта върху дървени палети в сухи и проветриви помещения. Срок на годност в оригинални, неотворени опаковки – най-малко 12 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката.

Цвят: бял

Опаковка: Торба - 25 kg

Разходна норма:

  • За шпакловане: около 3,5 - 4,0 kg/m²
  • За залепване: 4,0 - 8,0 kg/m²

THRAKON представя своята висококачествена циментова шпакловка за EPS/XPS плочи - Тракон THC 405 Plus. Създадена с внимание към детайла и съчетавайки най-добрите материали, тази лепилно-шпакловъчна смес гарантира здрава и устойчива основа за вашата топлоизолационна система.

С THC 405 Plus вие получавате не само продукт, който е лесен за употреба и с висока еластичност, но и със състав, оптимизиран за изключителна якост и мразоустойчивост. Идеален за вътрешна и външна употреба, този продукт е незаменим за всеки, който търси надеждност и качество.

Съставът на шпакловката за EPS/XPS включва цимент, кварцов пясък, минерални пълнители, фибри и специални добавки, които осигуряват перфектното съотношение между еластичност и здравина. Това го прави идеален за залепване и шпакловане на топлоизолационни плочи от EPS, XPS и минерална вата.

Но предимствата на циментовата шпакловка не свършват тук. Специално разработената формула позволява лесна подготовка на сместа. Просто добавете сухата смес към чиста вода и разбъркайте до получаване на еднородна маса. Готовата смес е готова за употреба за около 4 часа, като важно е да не се добавя повече вода от препоръчителното количество, за да се запази качеството на разтвора.

Приложението на THC 405 Plus е лесно и удобно. За равна основа, просто положете лепилото върху цялата повърхност на топлоизолационната плоча с помощта на назъбена маламашка. За неравна основа, можете да използвате "рамковия метод", като нанасяте лепилото по краищата на плочата и на средата, за да осигурите равномерно прилепване към основата.

След като плочите са залепени, можете да започнете процеса на шпакловане. Първият слой шпакловка се нанася с дебелина от 4 до 5 мм върху плочите, след което се вгражда армиращата мрежа. Вторият слой шпакловка покрива изцяло мрежата и осигурява гладък и устойчив финален слой.

THC 405 Plus не само осигурява здрава и устойчива основа за вашата топлоизолационна система, но и ви предоставя дългосрочна защита и перфектен външен вид. Съхранявайте продукта на сухо и проветриво място, за да запазите неговите качества за по-дълго време.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър