Лепило за минерална вата Ceresit CT 180 25 кг. цена

Лепило за минерална вата Ceresit CT 180 25 кг.

17.10 лв.

* Посочената цена е за торба.

Производител:Ceresit
Код на продукта: 040860
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Лепилен разтвор за минерална вата

Свойства:

  • отлично сцепление с минерална вата
  • паропропускливост
  • устойчив на неблагоприятни атмосферни условия
  • гъвкав

Описание: Ceresit CT 180 е част от система за топлоизолация Ceresit Ceretherm MW (с минерална вата). Продуктът се използва за лепене на плоскостите от минерална вата. За топлоизолация на новопостроените сгради, както и за реновация на стари. При използване на експандиран полистирен (EPS) трябва да се използват продукти Ceresit CT 83 или Thermo Universal.

Лепило за минерална вата Ceresit CT 180 е иновативен продукт, създаден с най-високи стандарти за качество и ефективност. Този уникален материал не само осигурява здраво и трайно прилепване на различни повърхности, но и гарантира защита срещу влага и различни атмосферни влияния.

Основите, на които се прилага CT 180, трябва да са подготвени внимателно, за да се гарантира максимална ефективност на продукта. Те трябва да бъдат здрави, сухи и чисти, без каквито и да било разделителни субстанции като масла, битум и прах. Преди нанасянето е необходимо да се провери сцеплението на съществуващите мазилки и бояджийски покрития, като всички замърсявания и остатъци от разделителни субстанции трябва да бъдат отстранени напълно.

Ceresit CT 180 е специално създаден за лепене на плоскости от минерална вата. Подготвената смес се нанася внимателно върху повърхността на плочите с помощта на специална маламашка от неръждаема стомана. Разтворът се нанася както по периметъра, така и в средата на плочите, за да се гарантира максимално здраво сцепление. След нанасянето лепилото, плочите се монтират внимателно на стената и се притискат с леки потупвания, за да се осигури правилното прилепване.

Един от ключовите аспекти на Ceresit CT 180 е неговата устойчивост и защита срещу различни климатични условия. Продуктът може да се използва в сухи условия при температури от +5° С до +25° С, като гарантира надеждна защита дори при екстремни атмосферни условия. Съдържащият се цимент осигурява здравина и устойчивост на материала, като го прави идеален избор за всякакъв вид строителни проекти.

Както всяка висококачествена продукция, Лепило за минерална вата Ceresit CT 180 също изисква спазване на определени мерки за безопасност. Съдържащият се цимент и реакцията му с водата могат да бъдат вредни за кожата и очите, затова е важно да се вземат необходимите предпазни мерки при работа с него. Полагането на продукта трябва да се извършва от квалифициран персонал или професионални потребители, които разбират как да се справят с него по безопасен начин.

С CT 180 вие получавате не само висококачествен продукт, но и гаранция за здраво и трайно прилепване на вашите строителни материали. Неговата устойчивост и ефективност го правят незаменим аксесоар за всяка строителна работа, като гарантира успешно завършване на вашия проект.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър