Теразид RZ 200 зидарски разтвор 30кг. цена

Теразид RZ 200 зидарски разтвор 30кг.

7.60 лв.

* Посочената цена е за торба.

Производител:Теразид
Код на продукта: 019476
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Вароциментовият разтвор Теразид RZ 200 е иновативна готова смес, съдържаща строителна вар, цимент, пясък и специални добавки. Този продукт е създаден специално за изграждане на тухлени зидарии, както и за приложения върху фасади, носещи и преградни стени.

Сместа на Теразид RZ 200 се обработва лесно, използвайки мистрия или маламашка. След смесване с вода, тя се нанася равномерно върху цялата контактна повърхност на тухлите. Важно е да се отбележи, че за оптимални резултати не се препоръчва разнасянето на материала на голяма дължина по зидовете, тъй като силното водопоглъщащо свойство на тухлите може да доведе до изсъхване на разтвора.

Препоръки за приложение:

При нанасянето на вароциментовия разтвор Теразид RZ 200 е важно тухлите да се притискат една към друга с леко почукване, за да се осигури плътност и залепване както хоризонтално, така и вертикално. В случай на излишен материал, който излиза извън равнината на зидарията, той лесно се отстранява с мистрия. Разбърканият с вода разтвор трябва да се използва в рамките на два часа след приготвянето му.

Вароциментовият разтвор Теразид RZ 200 е пълноценно съвместим със силозната техника на Теразид. Този продукт предлага удобство и лесност на съхранение, като се доставя в силози с обем до 3 м³.

Предимства:

  • Издръжливост и устойчивост: Вароциментовият разтвор Теразид RZ 200 осигурява изключителна издръжливост и устойчивост на външни влияния, като така осигурява дълготрайност на построените стени.
  • Отлично прилепване: Сместа е специално формулирана, за да осигури максимално добро прилепване на тухлите, осигурявайки стабилна и здрава конструкция.
  • Лесно заглаждане и финиш: Специално създадената текстура на разтвора позволява лесно заглаждане и постигане на гладък и равномерен финиш на повърхността.
  • Екологичност: Този продукт отговаря на високите стандарти за екологичност и не съдържа вредни вещества, което го прави безопасен за околната среда и здравето на работещите.

Със своята иновативна формула и изключителни качества, вароциментовият разтвор Теразид RZ 200 на достъпна цена е незаменим помощник за всеки професионалист в строителния бранш. Отличната му съвместимост и лесно приложение го правят предпочитан избор за всеки проект, който изисква надеждност и качество.

Време за престой в кофа: около 2 ч.
Коефициент на топлопроводимост – λ:  0,375 W/m.K
Едрина: 5 мм
Разходна норма: около 55 л/м³ тухлена зидария

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър