GKB - Knauf Гипсови плоскости тип А - стандартни цена

GKB - Knauf Гипсови плоскости тип А - стандартни

10.37 лв.

* Посочената цена е за лист.

Въведете квадратура: м.²
Въведете квадратура: м.²
Въведете квадратура: м.²
Въведете квадратура: м.²
Въведете квадратура: м.²
Въведете квадратура: м.²
Производител:Knauf
Код на продукта: 010100
Наличност: Наличен
Възможни варианти
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

GKB - Knauf стандартни гипсови плоскости тип А са не просто елементи за облицовка - те представляват стандарт на сигурност, качество и функционалност. Нека ви разкажем за техните уникални характеристики и незаменими предимства.

Защита при пожар и звукоизолация

В основата на всяка плоскост GKB от Кнауф лежи негоримият гипс, който е изключително ефективен при предпазване от разпространението на огън. Независимо от това, дали става въпрос за облицовка на стени или тавани, нашите плоскости предлагат надеждна защита дори при минимална дебелина. Със своя клас по реакция на огън A2-s1d0 съгласно БДС EN 13501-1, те са тествани и утвърдени като един от най-безопасните избори за вашата сграда.

В същото време, не само гарантираме сигурността ви, но и се грижим за комфорта и уюта във вашия дом или офис. С отличните си звукоизолационни качества, плоскостите Knauf GKB са идеалният избор за създаване на тихи и спокойни пространства, където шумът от външния свят остава зад вратата.

Надеждни и устойчиви материали

Плоскостите GKB на Кнауф не са просто гипсови панели - те са изработени с висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост. Всяка плоскост е облечена със специален устойчив картон по повърхността и кантовете си, осигурявайки допълнителна защита от механични повреди и влага. Този допълнителен слой не само увеличава здравината на панелите, но и ги прави по-лесни за манипулиране и инсталиране.

Многофункционални и универсални

С плоскости GKB от Knauf вие получавате не само продукт, но и безгранични възможности за приложение. Те са идеални за облицовка на стени и тавани в различни обекти - от домове и офиси до обществени сгради и индустриални обекти. Нашите плоскости също така могат да бъдат използвани за предстенни обшивки, преградни стени и окачени тавани, предлагайки ви пълна гъвкавост и контрол върху дизайна и функционалността на вашия проект.

Екологичност и устойчивост

В Кнауф не само се грижат за качеството на продуктите, но и за бъдещето на планетата. Всички плоскости са произведени със специално внимание към екологичните аспекти на производството. Използват се високоефективни процеси и материали, които намаляват въглеродния отпечатък и намаляват натоварването върху околната среда.

Със стандартни GKB Knauf гипсови плоскости тип А вие получавате не само продукт, но и гаранция за качество, сигурност и удовлетворение от вашия проект. Нашите плоскости са незаменим партньор за всяка строителна задача, предлагайки ви не само функционалност, но и естетика и надеждност. Изберете Кнауф и инвестирайте в бъдещето на вашия дом или бизнес с увереност и спокойствие.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър