Homeseal LDS 35 Knauf Insulation цена

Homeseal LDS 35 Knauf Insulation - подпокривна водонепропусклива паропропусклива мембрана

1.62 лв.

* Посочената цена е за м2.

** Минимално количество при поръчка 75 м2 ( или една ролка).

Производител:Knauf Insulation
Код на продукта: 100019
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Homeseal LDS 35 от Knauf Insulation представлява висококачествена многослойна парна бариера, проектирана за използване в различни конструкции като скатени покриви, вътрешни стени и окачени тавани. Този продукт, съставен от армиран полиетилен с алуминизиращ слой, се отличава с изключителна ефективност и надеждност в предпазването на сградните конструкции от навлизане на влага и пара.

Предназначение и предимства на Knauf Insulation Homeseal LDS 35

Homeseal LDS 35 е предназначен да бъде използван в комбинация с външна паропропусклива водонепропусклива мембрана, особено в невентилирани конструкции на скатени покриви. Той предотвратява проникването на влага и пари от вътрешността на сградата към топлоизолацията, като същевременно осигурява пълна функционалност на системата за топлоизолация.

Предимства:

  • Паронепропускливост: Способността на Homeseal LDS 35 да предотвратява проникването на влага и пари в топлоизолацията го прави неотменен елемент в сградостроителството.
  • Устойчивост: Продуктът не гние и е устойчив на мухъл и вредители, осигурявайки дълготрайна защита на сградните конструкции.
  • Екологичност: Knauf Insulation Homeseal LDS 35 е напълно рециклируем материал, който спомага за намаляване на екологичния отпечатък на проектите.

Технически характеристики

Паропропусклива мембрана Homeseal LDS 35, произведена от Knauf Insulation, представлява многослойна армирана парна бариера от полиолефин. Неговата прозрачност позволява лесна визуална проверка при монтажа, а способността му да предотвратява проникването на влага и пара го прави идеално решение за разнообразни сградни конструкции.

Едно от ключовите предимства на Homeseal LDS 35 е неговото изключително ниско ниво на горимост, което го прави подходящ за приложение в конструкции с високи противопожарни изисквания. Това осигурява допълнителна сигурност и защита на сградите и техните обитатели.

Монтаж и употреба

Преди монтажа на паропропусклива-водонепропусклива мембрана Homeseal LDS 35, необходимо е да се осигури правилната подготовка на повърхността. Всички застъпвания трябва да бъдат правилно подготвени, а всякакви повреди трябва да бъдат отстранени.

Водонепропускливата мембрана се полага надлъжно или напречно на гредите, директно под топлоизолацията. Всички застъпвания и повреди се уплътняват с LDS Solifit лента, която гарантира парната и въздушна непропускливост, от съществено значение за предотвратяване на проникването на влага в топлоизолацията.

Водонепропускливата мембрана Homeseal LDS 35 представлява иновативно и надеждно решение за предпазване на сградните конструкции от влага и пара. Неговите технически характеристики, комбинирани с лесния монтаж и екологичните му предимства, го правят предпочитан избор за сградни проекти, които ценят качеството и устойчивостта.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър
Стандарт EN 13984
Тегло (EN 1849-2) 90 g/m2 (±10)
Клас по реакция на огън (EN 13501-1) F
Водонепропускливост (EN 1928) Потвърдено
Паропропускливост, Sd стойност (EN ISO 12572) 35 m (±10)
Якост на опън (EN 12311-2) 210(L) / 190(Т) N/50 mm
Устойчивост на разкъсване (EN 12310-2) 135(L) / 125(Т) N
Температурна устойчивост -40°С до +80°С
Дебелина 0.17 mm  (±0.02)
Широчина на ролката 1.5 m
Дължина на ролката 50 m
m2 в ролка 75 m2

L - по дължина, T - по широчина

Свързани продукти
3.24 лв.