Knauf Readyfix Roll & Spray - Финишна смес за стени и тавани 28кг цена

Knauf Readyfix Roll & Spray - Финишна смес за стени и тавани 28кг

47.04 лв.

* Посочената цена е за кофа.

Производител:Knauf
Код на продукта: 019355
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Област наприложение:

Knauf Readyfix Roll & Spray готова, първокачествена финишна смес, която изсъхва при контакт с въздуха.

Приложение в интериора:

 • като довършителна смес за полагане преди тапети или боя;
 • специална формула за цялостно шпакловане на бетонни повърхности или вътрешна мазилка;
 • подходяща за повърхности с ниво на качество до Q4;
 • нанася се с валяк или безвъздушно пръскане;

Характеристики:

 • въздушно съхнеща смес;
 • отлична обработваемост;
 • може да се нанася на слоеве с дебелина до 4 mm;
 • може да се прилага с валяк или машина за безвъздушно пръскане;
 • добри запълващи свойства;
 • бързо съхнене;
 • лесно шлайфане;
 • добри адхезивни свойства;
 • противопенливи свойства;
 • ниски емисии на летливи органични съединения VOC < 0;

Нанасяне на Knauf Readyfix Roll & Spray

Както всеки градежен проект изисква надеждни и ефективни решения, така и вашата работа заслужава качествени материали. Knauf Readyfix Roll & Spray представлява иновативно и удобно решение за шпакловане на абсорбиращи основи като бетон и измазани повърхности. Сега, с допълнителни съвети и информация, вие можете да осигурите перфектното покритие за вашите стени и тавани.

Подготовка на основата: За да постигнете оптимални резултати, основата трябва да бъде стабилна, суха, здрава, чиста и гладка. Грубите неравности се запълват с материала, като се оставя да изсъхне без да се изглажда. За обработка на фугите между бетонни елементи, запълнете ги с материал и изгладете повърхността. Преди боядисване, препоръчително е използването на фугопокривна лента за гарантиране на перфектните ръбове.

Смесване и нанасяне: Перфектното покритие започва с правилното смесване. Преди употреба, разбъркайте материала с бъркалка. Нанесете го равномерно с валяк или чрез безвъздушно пръскане за дебелина до 4 мм на слой. Използвайте Кнауф нож за изглаждане на повърхността и винаги работете с чисти инструменти. За постигане на изключително гладка повърхност, нанесете допълнителен слой след изсъхване и втвърдяване на първоначалния.

Условия за работа: За оптимални резултати, работете при минимална температура от +5°C и избягвайте замръзването на нанесения материал до пълното му изсъхване. Времето за нанасяне зависи от атмосферните условия и ви дава около 20 минути за обработка. Продуктът може да се нанася на два слоя, като времето за съхнене на всеки слой е приблизително 24 часа при нормални условия.

Спецификации и бележки: Не смесвайте Knauf Roll and Spray с други материали и следвайте инструкциите за почистване на машините и инструментите след употреба. Важно е да се отбележи, че този продукт не е подходящ за запълване на фуги.

Разход на материал: С приблизителен разход от 1.58 кг/м², Knauf Readyfix Roll & Spray ви предоставя икономично и ефективно решение за вашите нужди от шпакловане.

С Knauf Roll and Spray не просто покривате повърхности - творите качествени и здрави основи за вашите проекти. От професионални строители до домашни подобрения, този продукт осигурява надеждност и качество във всяко приложение.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър