Knauf NaturBoard Fit каменна минерална вата за таван цена

Knauf NaturBoard Fit каменна минерална вата за таван

38.88 лв.

* Посочената цена е за пакет/ролка.

Въведете квадратура: м.²
Въведете квадратура: м.²
Производител:Knauf Insulation
Код на продукта: 040117
Наличност: Наличен
Възможни варианти
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Knauf NaturBoard FIT е каменна минерална вата за таван на достъпна цена, предназначена за използване в неотопляеми подпокривни пространства. Съчетавайки компактност и издръжливост, тази плоча е създадена, за да отговори на най-високите стандарти за топло- и звукоизолация, като същевременно осигурява надеждна противопожарна защита.

Технически характеристики

 • Топлинна изолация: Ниската стойност на коефициента на топлинна проводимост λD = 0.038 W/mK гарантира ефективно задържане на топлината в помещението, подобрявайки енергийната ефективност на сградата.
 • Противопожарна защита: С класификация по реакция на огън А1, каменна вата Knauf NaturBoard FIT е негорим материал, осигуряващ допълнителна безопасност в случай на пожар.
 • Звукоизолация: Благодарение на влакнестата структура, продуктът предлага отлично звукопоглъщане, осигурявайки комфорт и тишина във всяко помещение.

Предимства и ползи

 • Подобрена стабилност и плътност
 • Ефективно отблъскване на вода и пропускане на пара
 • Подобрена защита в случай на пожарни рискове
 • Дълготрайна устойчивост
 • Здравословно и екологично безопасен материал

Натуралният баланс между стабилност и компактност прави минерална вата Кнауф NaturBoard FIT идеален избор за всеки проект на изолация на таван. Допълнително, екологичните предимства на продукта, засилени от ECOSE® технологията, го правят не само безопасен за околната среда, но и приятен за работа и здравословен за всички, които се занимават с монтажа му.

ECOSE® технология за по-добро здраве и околна среда

 • Без формалдехид: Благодарение на иновативната технология, NaturBoard FIT не съдържа добавен формалдехид, осигурявайки по-чист въздух във всяко помещение.
 • Приятна работа и без мирис: С ECOSE® технологията, работата с плочите става по-приятна и без неприятни миризми, което ги прави подходящи за всеки проект.
 • По-малко прах, лесно рязане: Минимизирането на праха и лесното рязане на материала гарантират по-чиста работна среда и по-голяма прецизност при монтажа. 

Опаковка и контрол на качеството

Продуктът се предлага в PE опаковъчно термосвиваемо фолио, маркирано с логото на производителя и информация за техническите характеристики. Строгият контрол на качеството по време на производството, управляван от Knauf Insulation, гарантира най-високите стандарти на качество и безопасност, съобразени с международните норми и стандарти.

Не се колебайте да изберете каменна минерална вата Knauf NaturBoard FIT на супер цена за вашия следващ проект за изолация на таван. Съчетавайки надеждност, ефективност и екологичност, този продукт ще ви осигури не само комфорт и безопасност, но и устойчиво и здравословно жилище за бъдещите поколения.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър
Дебелина (mm) λD (W/mK) R (m2K/W) Ширина (mm) Дължина (mm) Брой плочи/пакет m2/пакет
50 0.038 1.32 600 1000 12 7.20