Дълбоко проникващ грунд за саморазливна замазка Баумит цена

Дълбоко проникващ грунд Баумит

6.24 лв.

* Посочената цена е за туба.

Производител:Baumit
Код на продукта: 019411
Наличност: Наличен
Възможни варианти
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Дълбокопроникващ грунд Баумит представлява висококачествена дисперсия, която служи като свързващ мост за различни строителни приложения. Създаден с цел улесняване на прилагането на саморазливна замазка, лепила, изравнителни разтвори, хидроизолации и други, този грунд е ключът към дълготрайно и качествено покритие както вътре, така и отвън.

Приложение

Върху стандартни строителни материали като саморазливни замазки, необработени бетонни повърхности, анхидритни замазки, гипсови строителни материали, заводски мазилки на основа от цимент, газобетон и други подобни.

Не се прилага върху метални повърхности, изкуствени материали или боядисани (включително грундирани) повърхности.

Препоръчителни инструменти за нанасяне включват бояджийска четка, финопорест дунапренен валяк, късокосмест велурен валяк и гумен шибър. С правилно подбрания инструмент се нанася материалът неразреден върху основата.

Характеристики

Грунд за саморазливна замазка Baumit Grund е готов за употреба, оцветен, без разтворители, който предлага много добра попиваща и проникваща способност. Той е подходящ както за вътрешно, така и за външно приложение и е съвместим с различни строителни материали.

Подготовка на основата

Преди нанасяне на дълбокопроникващ грунд Баумит, основата трябва да бъде суха, незамръзнала и здрава. Важно е да бъде почистена от прах, замърсявания и мазнини, за да се осигури оптимално сцепление.

Нанасяне

Грундът се разбърква в тубата преди употреба и може да се нанася с валяк, четка или градинска пръскачка. В зависимост от приложението, той може да се нанася неразреден или разреден с вода. Разредяването с вода се извършва според необходимостта за регулиране на попиваемостта на основата.

При използване на Баумит грунд за саморазливна замазка, е важно да се спазват нормите и указанията за подготовка на основата и нанасяне на продукта. Материалът е чувствителен към замръзване и трябва да се съхранява при подходящи температурни условия.

Дълбокопроникващ грунд Баумит е на изгодна цена и представлява надежден партньор във всяко строителство, осигурявайки перфектната подготовка за прилагане на различни строителни материали. Неговата висококачествена формула гарантира устойчиво и естетично приложение както вътре, така и отвън.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър