Гипсфазерни подови елементи за сух под Knauf Vidifloor SOLO 18/600/900мм. цена

Гипсфазерни подови елементи за сух под Knauf Vidifloor SOLO 18/600/900мм.

16.20 лв.

* Посочената цена е за брой.

Въведете квадратура: м.²
Производител:Knauf
Код на продукта: 019237
Наличност: Наличен
Имате въпроси? Пишете ни или се обадете:
Безплатна консултация
Ако се колебаете кой продукт е най-подходящ за нуждите ви, ние ще ви помогнем с избора!
Запитване за отстъпка
Отстъпки са приложими при закупуване на големи количества на продукти извън промоция.

Описание

  • тип плоскост съгл. БДС EN 15283-2 GF-W2
  • цвят на плоскостта: сив 

Размери

  • Дебелина: 18 mm
  • Широчина: 600 (635) mm
  • Дължина: 900 (935), 1200(1235) mm
  • Форма на канта: стъпаловиден
  • Тегло: ок. 23 kg/m2

Област на приложение

Прилагат се във всички области на сухото строителство, върху дървени конструкции или бетонови плочи, плаващ под в административни или жилищни сгради, за подобряване на звукоизолацията и пожарозащитата, съкращава строителните срокове, подходящ при подово отопление.

Качества

Тип плоскост съгл. БДС EN15283-2, GF W2 (устойчивост на влага), клас по реакция на огън А2-s1, d0, съгл. БДС EN13501-1. Гипсфазерните плоскости са направени от висококачествен печен гипс и хартия. Други качества на системите с Knauf Vidifloor SOLO са: висока товароносимост и минимално тегло.

Гипсфазерният елемент за сух под Knauf Vidifloor Solo е иновативно решение на изгодна цена, предназначено за всички сфери на сухото строителство. С размери 900 мм х 600 мм и дебелина от 18 мм, този продукт предоставя несравнима гъвкавост и функционалност в различни области на приложение.

Създаден с широк стъпаловиден кант от 35 мм, Knauf Vidifloor Solo е специално проектиран за удобно и ефективно свързване на елементите чрез използване на лепило и винтове или кламери. Този уникален дизайн гарантира здрава и стабилна основа, осигуряваща издръжливост и дълготрайност.

Елементите за сух под на Кнауф не само предоставят естетически привлекателно решение за всяко пространство, но и е високоефективно средство за подобряване на звукоизолацията и пожарозащитата. С него можете да съкратите строителните срокове, благодарение на лесния монтаж и бързата адаптация към различни видове подово отопление.

Идеален за ново строителство или реконструкции, този продукт може да бъде приложен върху дървени конструкции или бетонови плочи. Неговият многобройния спектър на приложение го прави подходящ избор за плаващ под в административни или жилищни сгради.

С гипсфазер за сух под Кнауф, вие получавате не само качествен продукт, но и интелигентно решение за вашето пространство. Този продукт е съвместим с всякакви изисквания и предоставя енергоспестяващи характеристики, които го правят идеален за модерните екологосъобразни проекти.

Закупувайки Knauf Vidifloor Solo, вие инвестирате в издръжливо и функционално решение, което ще ви донесе удоволствие и удобство за много години напред. Неговата висока товароносимост и лесната поддръжка го правят неизменен избор за всеки проект, който се стреми към перфектност и качество.

Съчетавайки елегантен дизайн с изключителна функционалност, Knauf Vidifloor Solo е оптималният избор за всяко пространство. Неговата уникална комбинация от качество и удобство го прави неоспорим лидер в сферата на гипсфазерните плоскости за сухи подове.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър